Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Annimals

3 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Megkaptam a 2018-as kötelező biztosítás díját ami úgy szólván felvitte a pumpát bennem. Miért emel egyáltalán de nem is ez a bökkenő. Olyan ügyfél aki már évtizedek óta az ügyfelük, több biztosítása is az adott biztosítónál van, nem okozott balesetet mégsem jogosult kedvezményre az új belépővel…..
Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon a szegenyekvagyunk@gmail.com címre !! Az alábbi témákban várjuk a leveleket: Elszegényedés Kilátástalanság Spórolási tippek stb. Tisztelt Szegény blog! Itt sokan csak úgy elítélnek másokat,…..
Bizonyára a környezetedből te is rengeteg példát tudnál mondani erre az állatfajra. Gyakorlatilag nem találunk ma olyan munkahelyet Magyarországon, ahol ne garázdálkodnának szabadon, szájkosár nélkül ezek az egyedek. Az az életük, hogy csak kavarják és kavarják az állóvizet, ezzel pedig rengeteg…..
Olvasónk hiába dolgozik, a közüzemi számlákkal elmaradásba került és még rokkant párja is elköltözött tőle, hogy ne terhelje őt az eltartásával. Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon a szegenyekvagyunk@gmail.com címre !! Az alábbi…..
Olvasónk megjárta az utcát, fél évig élt hajléktalanként, mert egy rosszul sikerült házasság és egy rossz befektetés miatt mindenét elveszítette, ráadásul egy komoly betegséggel is meg kellett küzdenie. Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete?…..
szegénység! szegénység 2015.03.04 12:57:58
                                                    A kilakoltatás árnyékában!   Nekem 30 000 Ft-os lakbérhátralék  miatt bontotta fel az önkormányzat az állandó szerződésem.  Aki annyira oda van, hogy olcsó az önkormányzati  lakás íme:  53…..
Levélírónk azt nehezményezi, hogy 100 ezer forintos lakbértartozása miatt majdnem felbontották a szerződését, miközben a milliós hátralékot felhalmozó családoknál nem teszik meg ugyanezt. Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon a…..
Annimals 2015.03.01 06:35:27
Sajnos igazat ír. Itt sokan csak úgy elítélnek másokat,hogy közben nem gondolnak bele ők is kerülhetnek ilyen helyzetben. Példának okáért nekem 30 ezres hátralék miatt bontották fel a szerződést! Aki annyira oda van,hogy olcsó az önkormányzati lakás íme: 53 négyzetméteres lakás bérleti díja 20 ezer, fűtés (tél) 18 ezer, 8 ezer(nyár) hozzáteszem a radiátor hőfokszabályzós! a víz 5-6 ezer, villany 7-8 ezer. Össze lehet adni egy keresetből mennyi marad, főleg itt SzSzB-megyében ahol max 80 ezret lehet keresni. Még egy szösszenet: ha leadod a lakást tisztán,lakható állapotban kell leadni ez így helyes. Amennyiben a NYÍRVV teszi rendbe úgy erre a lakásra fizetsz 900 000 ezer forintot. Mivel ez a cég az önkormányzaté így amit lehet felújítanak rajta a te költségeden! Én például nem fogadtam el az összeget tehát nem azt jelenti,hogy nem fizetek hanem,hogy ennyit nem, így bíróságra került az ügy. Ráadásul a mostani 29 négyzetméteres lakásra nem kötöttek bérleti szerződést velem ( itt fizetve van minden nincs hátralékom) pedig a jogszabályokban annyi szerepel, hogy itt ne legyen hátralékom. Hiába fordultam Jászai Menyhért alpolgármesterhez segítségért semmi hatása nem volt, sőt még a NYÍRVV-t vette pártfogásba. Így most ott tartunk a párommal ( mind ketten rehab kártyások vagyunk én 12 éve szív beteg, a páromnak több betegsége van) bármikor kirakhatnak az utcára minket. Szóval ennyit röviden tisztelt "EGYES" beírók. Ja és eddig senki nem segített a perben pedig egy-két képviselőt megkerestem de nekik is addig jó az ember míg a szavazatokat gyűjtik. Aki esetleg tud jogi tanácsot adni kérem írjon: surda62@vipmail.hu KÖSZÖNÖM.
Annimals 2015.03.01 09:27:25
@Traktoros lány:
Ha magának ez komolytalan sajnálom önt, sőt a lelki szegényeket is.
Annimals 2015.03.01 10:13:35
@Traktoros lány:
Temető mellett lakik? Nagyon vicces:-))) Mozduljon ki Pest megyéből mondjuk Borsodba ott még szánthat is :-)))
Azt hittem nem lehet fokozni. Lehet.   A szocialisták tönkretették az önkormányzatokat! A szocialisták tönkretették az önkormányzatokat. Csapnivaló és felelőtlen politikájukkal a teljes eladósodottságba kergették azokat. Egyre kevesebb pénzből kellett egyre több…..
 Tisztelt valaki !   Azért nem kezdem hagyományos megszólítással mert nem tudni, hölgy vagy úr tisztelhető ( no ez hülyeség mert az ilyen férget nem is kell tisztelni) a névtelen levélírónak. Mit is lehetne írni hiszen nem tudni olvas-e egyáltalán blog-ot de hátha a…..
Mesterházy természetesen még nem mondta el a véleményét arról, hogy a BKV fénymásolóállományát 4 sorban, 20 millió forintért cserébe "felmérő", azóta a cégjegyzékből törölt Optimismo Kft.-nek két szerbiai tulajdonosa van. Egy gyógyszerészeti egyetemen tanuló…..