Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jimmy Leafs

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Showtime kilőtte a netre a 2016-ban érkező, harmadik Twin Peaks-évad hivatalos weboldalát. Az eredeti sorozat 1991-ben, két évadot követően ért véget, és ugye volt benne egy olyan mondata Laura Palmernek, hogy "25 év múlva talélkozunk". Na, akkor nagyjából tetszik érteni, miért…..
Jimmy Leafs 2014.12.09 16:55:36
@yaksi: igen, ezt úgy is kell fordítani...
Egyre közelebb a fináléhoz, egyre jobb dalocskákkal. Ez a blokk feltűnően sok "vágy" típusba sorolt betétdalt tartalmaz, de ez persze nem véletlen. Ezek általában azok a szerzemények, amikben a legtöbb érzelmi töltet van, viszont szerencsére hiányzik belőlük a mézes-mázas…..
A Neo Fm ügyes kivéreztetése óta nem rádiózik Bochkor Gábor, pedig ő örök partnerével, Boros Lajossal ellentétben nem tervezte, hogy visszavonul. Szerződtette ugyan rövid ideig a TV2, de komolyabb feladata nem volt, pedig nem titkolta, hogy rádióműsort szívesen vezetne. A Blikk…..
Jimmy Leafs 2014.09.17 09:57:21
@sebajtobias: Várkonyi Andrea...
 Mutassuk meg a világnak, hogy mi vagyunk a 10 millió szövetségi kapitány országa! Ennek a posztnak a kommentjében lehet Tipszmikszelni és megjövendölni az összes mérkőzés végeredményét a Világbajnokság alatt.   Mutassuk meg a Világnak, hogy mi vagyunk a tízmillió…..
Jimmy Leafs 2014.06.11 12:13:28
2-0
Még a múltkor azzal kezdtem, hogy bocsánat, hogy ennyit kellett várni az új bejegyzésre. Ahhoz képest most sokkal többet kellett várni, úgyhogy még nagyobb elnézést kell kérnem. Igazából a bejegyzés témája már hónapok óta megvan, de gondoltam talán jön még valami hozzá,…..
A PRO4 ma este indítja útjára első pucér időjósos műsorát, amit ugye akár hiánypótlónak is tekinthetünk a Németh Lajosok és dekoltázzsal riogató, de vetkőzni nem hajlandó Gaál Noémik országában. A műsor maga egyszerűbb, mint egy építőkocka: bögyös csajok vetkőznek le…..
Amikor már azt hitte volna az ember, hogy mindent, te tényleg mindent elmondott, leírt, megélt az X-Faktorral kapcsolatban, akkor a műsor húzott egy olyat, hogy egy félsüket bohóc adta a másikat harminc centis faszkorbáccsal. És gigára mentek, keményen, hiszen azt, hogy az ember egy…..
Véget ért az idei X-Faktor egyik különversenye, hogy Malek Miklós szavaival éljünk, Jimmy fia Krisztián a hangokkal vívott hősies küzdelem végén a fater szellemét megidézve távozott a műsorból, amiben tényleg most énekelt a legjobban egyébként. Jó, Jimmy Még nem veszíthetek…..
Jimmy Leafs 2012.11.25 18:26:33
@Gault: Teljesen egyetértek. szerintem is vacak volt, egyszerűen kellemetlen variációkat hajlított bele a dalba, teljesen feleslegesen.
Keane @ Petőfi Csarnok, 2012.10.30. Azt mindannyian tudjuk, hogy a brit zenei élet szeret néha maszturbálni kicsit saját magára. Nincs ezzel semmi baj, hiszen mi is szeretünk néha maszturbálni a brit zenei életre, de teljesen egyértelmű, hogy ennek köszönhetők az olyan zenekarok,…..
Belsőség Megríkatott minket 2012.10.27 13:39:40
1974. Az pontosan 38 évvel ezelőtt volt és ha tudnak, gondoljanak vissza, vajon milyen autók alkották az utcaképet akkoriban? Bárhol a világon, nem csak nálunk. Mi után fordultak meg az emberek? Mondjuk egy Mk.2-es Capri, egy-egy dobozforma izomautó vagy kólaüveg-Corvette? A Porsche 911…..
Jimmy Leafs 2012.10.27 17:33:51
@w a s d: Pont ezt akartma mondani. Ez a 911 forma a csucs nekem ma is...
Amikor a The Voice magyarországi kiadásának készítőivel beszéltünk, megtudtuk hogy a holland licensztulajdonos nem nagyon bíz semmit a véletlenre. A világszerte 42 országban látható műsor atyaúristene, John de Mol ezeroldalas kézikönyvet nyomott a producerek kezébe, amiben olyan…..
Jimmy Leafs 2012.09.26 13:25:21
Vasárnaptól keddig Budapesten forog a Kettős ügynök (Covert Affairs) című amerikai sorozat egy magyarországi produkciós cég segítségével. Vasárnap délutántól estig a pesti alsó rakpart XIII. kerületi szakaszát le is zárják. A főszereplő Piper Perabo már pénteken…..
Reklámarchívum VW öreg motorral 2011.11.25 11:42:00
"Akinek ezt a reklámot el tudják adni, az meg is érdemli a Jettát." - Csikós Zsolt. ..
Érdekes infót hozott le a Bors online kiadása: információik szerint az Összeesküvőket készítő Hajdú Péter illetve a műsor egyik szerkesztője nemcsak Alekoszt, de két másik VV-veteránt is megkeresett egy ajánlattal. A cikk szerint a VV5-ből első körben kiszavazott Cristofelnek…..
Jimmy Leafs 2011.11.14 16:47:53
Na, melyik topmodell a legállatabb? Dolce és Gabbana szerint Naomi Campbell. Meglehet. Az olasz házaspár mindenesetre őt választotta a 2011 tavasz-nyári napszemüveg kollekció bemutatására. A készlet neve Animalier - kíváncsi volnék, hogy állunk a rasszizmussal, ugyanakkor meg kell…..
Napirokk Use your illusion 2011.09.17 08:00:00
1991 júniusában, egy hónappal a bemutató előtt, csúcsra járatták az Egyesült Államokban a Terminator2 reklámkampányát. Sok egyéb mellett egy videoklip is ekkor került bemutatásra az MTV-n, egyszersmint belekezdve egy másik promócióba, mely az akkori idők egyik legjobban…..
A beszámolók szerint remekül sikerült a tegnapi, Comic Con keretén belül megrendezett Game of Thrones panel. George R. R. Martin töltötte be a moderátor szerepét, a sorozatot pedig a két showrunner David Benioff és D.B. Weiss, illetve a színészek közül Lena Headey, Peter Dinklage,…..
Sajnos sokszor kellet már tapasztalnom, hogy szépen lassan felnőtt egy olyan korosztály, akiktől komoly generációs gap választ el. Az igazán fiataloknak a Dallas című sorozat, és annak egy időben minden beszélgetést tematizáló történései (hol van már az, amikor egy ország…..
Jimmy Leafs 2011.06.02 20:44:52
Amikor a mostani idény elején a Gyilkos elmék producerei kijelentették, hogy költségtakarékossági és kreatív okokból két női karaktertől megszabadulnak, a rajongók alaposan felbőszültek, hiszen két közönségkedvencet, A.J. Cook-ot és Paget Brewstert akarták kitenni a…..
A svájci Blick szavazásán a 26 éves Dominique Gisin a voksok 25,1 százalékát kapta, így ha már a lejtőn nem, ebben a versenyben legyőzte Lindsey Vonnt, Anna Fenningert és Julia Mancusót is. Az, hogy rendező németek csak két bronzéremmel fejezték be Garmisch-Partenkirchenben az…..
Jimmy Leafs 2011.02.22 10:00:46
Megszoktuk már, hogy a kereskedelmi tévékben előbb vannak a leszúrta, feldarabolta, halálra gázolta és felgyújtotta szavakkal kezdődő bulvárhírek, minthogy mi fontos történt aznap a nagyvilágban, de arra azért nem sokan fogadtak volna, hogy a hétfői nap legfontosabb híre, a 35…..
Mandiner blog Reni, a rabolónő 2010.12.21 11:31:00
   „És nyert Rabló Reni. :)" - írta a Facebookra az egyik erdélyi humorista a Megasztár döntője után. Talán kell ez a nyegle és felszabadult humor ahhoz, hogy oldjuk azt a görcsöt, ami Renáta győzelme után az agyhalál különös megnyilvánulásait eredményezte…..
Van egy olyan tévés műfaj Magyarországon, ami jobban megosztja a lakosságot, mint egy Novák Előd - Kovács László iszapbirkózás tenné, pedig az se lenne semmi, tessék csak nyugodtan elképzelni, hajrá. A kereskedelmi tévék nem scripted, azaz forgatókönyv nélküli kategóriába…..
Subba X Faktor: Malek Miklós 2010.11.13 19:44:00
 Vajon tovább jutott volna ezzel a produkcióval Malek Miklós az X Faktorban? Hogy is mondja Geszti, ez elég langyos! ..