Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kismeszes

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Limp Bizkit Hosszú Fred interjú 2010.03.17 09:55:56
Felkerült egy 24 perces interjú, amiből kiderült jó pár dolog. Az első 10 percet igazából át is lehetne tekerni (ha lehetne tekerni), de utána volt pár infó. Összegyűjtöttem a legfontosabb információkat :Úgy tűnik, hogy június elején jelenik meg az albumMegemlíti az Armpit…..
kismeszes 2010.03.19 19:57:32
Szevasztok! Nem tudom, hogy hova kéne írnom ez ügyben. Készítettem egy különböző koncertfelvételekből álló "kis videót"... A 9 Teen 90 Nine című szám szól alatta.

www.youtube.com/watch?v=AsOTOCKe7bY

Nézzétek meg, szavazzatok, és várom a kommenteket.:) Remélem nem törlik le a jogok miatt, majd kiderül a későbbiekben.
(Ezt a videót nem klip szerűnek szántam, csak az ilyen jó részeket vágtam be a zene alá. Igaz nem egy mai számról van szó, de szerintem még mindig nagyon király és az is marad!:)) A szerkesztőnek: Remélem nem baj, hogy beírtam "hirdetés-ként", ha az akkor bocsánat és töröld....:) üdv!
kismeszes 2010.03.20 16:06:24
@Chinook: Lehet igazad van, voltam Limp Bizkit koncerten de arra nincs pénzem hogy többre is elmegyek és úgy vágjam össze. A videóvágásnál nem 3-at kell kattintani és nem azt írtam oda hogy az én videóm hanem úgy értettem, -Saját vágású videóm- és nem az én videóim... na mind1, abban egyetértek hogy én sem örülnék neki ha lenyúlnák a dolgaim, de máshogy nem tudtam volna megcsinálni.

@squirrelbizkit: Köszi, örülök hogy tetszik! :)