Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gigu

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mielőtt kellemes húsvétot kívánok a blog minden olvasójának, a pillanatnyi politikai csendet kihasználva szeretnék még valamiről beszélni. Ezen oldal indulása óta hivatalból is figyelem a hozzászólásokat, de korábban is nagyon érdekelt, hogy miképpen érvelnek és indokolnak…..
gigu 2010.04.04 16:20:27
@Ordnassac: Szia

A soraid között a válasz.... :-)

"ki szerint a gazdaság beindítása, akár az állam kisebbítésével
ki szerint a munkanélküliség csökkentése, akár az állam szerepének bővítésével is
ki szerint a nemzeti identitás erősítése, akár nemzetközi kötelezettségeink felmondásával
ki szerint a fenntarthatóság, akár protekcionizmussa"

Esetleg, ha mindazok akik ott vannak a tűz közelében nyílvánosan elbeszélgetnének ezekről a kérdésekről.

EZ LENNE AZ ORSZÁG ÉRDEKE szerintem
Ma délután 4 órakor lejárt az ajánlószelvények leadási határideje. A hivatalos honlap szerint az MDF és az LMP az előzményekhez, a jelölési folyamat nehézségeihez képest komoly bravúrt hajtott végre: mindkét párt esélyes arra, hogy az ország minden pontján ott legyen a…..
gigu 2010.03.19 21:34:48
@KA_Steve: "Én annó azt hittem, az LMP-nek sem lesz meg. Gyűjtöttem már cédulát, tudom mekkora meló ez, teljesen lehetetlennek tűnt. De megcsinálták és itt az orrunk előtt tették. Kint voltak standokkal hóban-fagyban, végigkopogtatták a legszarabb környékeket is, amint bezárt egy körzet, vitték át az embereket másik körzetbe, akár vidékre is. Véreset kellett izzadni érte, több ezer munkaóra kellett hozzá, de csinálták, látni lehetett, részt lehetett venni"

Arra gondoltál már, hogy amiket leírtál az mennyi pénzbe is kerül? Több ezer munkaóra? Vinni az embereket vidékre? stb...

Honnan van rá pénz?

A rendszer rossz, régóta tudható, hogy egyetlen párt esetében sem lehet kizárni, hogy innen-onnan nem a normális úton jutott a cédulák egy részéhez. És igazából egy céduláról sem tudod bebizonyítani, hogy teljesen normális úton került egy párthoz........

A választás úgy is el fogja dönteni, hogy ki ugorja meg a lécet, nem a cédulagyűjtés számít. Mert akinek pénze (pl. médiája, hatalma, esetleg külföldi mecénása....) van az így vagy úgy de összegyűjti.

Szóval a szavazás megmér majd mindenkit