Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Travel Agent

26 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BOARDING PASS Friss vulkán info 2011.05.25 14:43:38
Bréma és Hamburg megnyílt, majd lassan Berlin is indít-fogad. A hamuból megy Csehország és Szlovákia felé. ..
Az ismert hír, hogy Malév reggel törölt 3 járatot.Van egy Milánó törlés is, meg egy Tbiliszi is, bár ebben közvetlenül nyilván nem játszik a vulkán.Tegnap a Wizzair is törölt, de csak a Skócia Lengyyelország viszonylatban, bár Skócia felé mindenki törölt. ..
BOARDING PASS Vulkán 2011 2011.05.25 10:25:37
Azt is mondhatnánk, hogy szinte hagyomány a késő tavaszi izlandi "pitty-putty". Ami már kétszer megtörténik az a hagyomány.Amit tudunk:Bréma, Hamburg, és a skandináv repterek egy része zárva. Berlin is lassan becsuk, valamint Lengyelország is záródik majd. És hát Skócia…..
BOARDING PASS Reloading 2011.05.25 10:17:54
Sziasztok, lassan egy éve aludt ez a blog, hosszú hónapok óta terveztem, hogy valahogyan életet lehelek beléje, csak éppen nem volt az a történelmi pont, ami aktuálissá tenni az újraindulást.Most van!...welcome on board again!.....
w Apa mosdik, anya szül 2010.06.11 04:30:00
Jó pár éve nem hallottam már azokról a debil jehovistákról, akik nem engedélyezik a vérátömlesztést se maguknak, sem a gyereküknek, mert nekik van egy olyan hiedelmük, hogy az nem ér. Viszont egyre zajosabbak azok, akik egy másik egészségügyi téveszmét hirdetnek, tudniillik,…..
Zárva: Finnország: Helsinki, Lappeenranta, Pori, Turku, Utti. Svédország: Göteborg, Karlstad, Malmö, Sundsvall Härnösand, Umeå, Åre Östersund, Örnsköldsvik, Ängelholm Helsingborg. ..
Egyrészt a társaságok igyekeznek minél hamarabb elindítani a menetrendi szolgáltatást és ez bizony komoly logisztikai kérdés, elsősorban a nagyoknál (BA, LH, AF-KLM).Másrészt vannak olyan társaságok, akik többletkapacitásokat állítanak forgalomba. Már írtam, hogy az Iberia…..
Budapest, Ferihegy - NYITVABécs, Schwechat reptér - NYITVAAmszterdam, Schiphol -  NYITVAAthén - NYITVABázel - NYITVABerlin - NYITVABukarest - NYITVABrüsszeli repterek - NYITVADublin reptér - NYITVAHelsinki, Vantaa - NYITVA  Koppenhága, Kastrup - NYITVALondon, Gatwick reptér -…..
Miután sorban nyílnak a légterek és lassan némi esély nyílik arra, hogy normalizálódik a helyzet.Ha sikerül új listát találni (frisset, vagyis 04.21-ére érvényest), dobom ide, de addig két olyan társaságról, aki próbál lépni és üzletileg beletódulni a káosz teremtette…..
Budapest, Ferihegy - NYITVA (elképzelhető, hogy holnap megint lezárják, nem hivatalos)Bécs, Schwechat reptér - NYITVAAmszterdam, Schiphol - a holland légteret megnyitották, de a reptér zárvaBukarest - min. hétfő 15.00-ig zárvaBrüsszeli repterek - min. kedd reggel 8.00-ig zárvaDublin…..
BOARDING PASS ÉS nincs vége... 2010.04.19 17:19:56
Éjjel 2-kor lehet, hogy megint bezárják Ferihegyet, csak hogy jónapunk legyen.....
Budapest, Ferihegy - NYITVABécs, Schwechat reptér - NYITVAAmszterdam, Shciphol - a holland légteret megnyitották, de az AMS reptérről nincs adatBukarest - min. hétfő 15.00-ig zárvaBrüsszeli repterek - min. hétfő 20.00-ig zárvaDublin reptér - min. hétfő 20.00-ig zárvaHelsinki,…..
Ferihegy nyitva, a légitársaságok ad-hoc jelleggel határoznak, hogy indulnak-e avagy sem. Sok társaságok képtelenség elérni. Mások pedig kapva kapnak az alkalmon. Például az IBERIA ma2 további járatot indít Bécsből Madridba. Igaz még csak az első foglalható, de úgy tűnik…..
BOARDING PASS Ferihegy nyitva 2010.04.19 12:40:00
Most beszéltem velük, déltől lehet becsekkolni.....
A légitársaság tájékoztatása szerint szó van egy mentesítő járat beindításáról a Bangkok - Bécs - Bangkok útvonalon.Közben a magyar légtérzár részlegesen feloldva a 24 és félezer láb feletti tartományban. Vagyis átrepülni lehet.....
BOARDING PASS előrejelzés 2010.04.19 10:56:00
az airportal.hu-n van egy jó kis előrejelzés, nem most lesz ennek vége az biztos...
Mikor szerdán kitört a vulkán, jeleztem, hogy baj lesz. nem hittek nekem. mint ahogyan a cunami idején is lehülyéztek pár napig.Lista:Budapest, Ferihegy - legalább hétfő délig zárvaBécs, Schwechat reptér - NYITVA (de bármikor újra bezárhat)Amszterdam, Shiphol - min. hétfő 14.00-ig…..
BOARDING PASS 2010.04.16 16:35:00
 Sajtóközlemény  Nemzeti Közlekedési Hatóság  2010. április 16.  Az Országos Meteorológiai Szolgálat  jelzése  alapján az  izlandi vulkánkitöréssel  a  légkörbe került nagy mennyiségű hamu rövidesen eléri hazánkat,…..
Valószínűleg péntek 19 órakor a Ferihegyi reptér bezár. Forrás: bud.huEste 8 a Bécs sem indítani, sem fogadni...
Bud.hu tájékoztatás: A Nyugat-európai légköri viszonyok miatt számos járatot töröltek a légitársaságok csütörtökön. A légiforgalmi korlátozások pénteken is érvényben maradnak, minden utast arra kérünk, hogy érdeklődjön a légitársaságánál, mielőtt elindul a…..
BOARDING PASS Vulcano megint 2010.04.16 09:24:45
Lassan megáll Európa, Amerika és a Közel-Kelet.de Reykjavik nyitva van. :-)..
BOARDING PASS bréking - vulcano 2010.04.16 00:29:10
Az biztos, hogy péntek délutánig zárva lesz a brit légtér. Közben a lengyel légtér északi részét is lezárták.A vulcano-dugó már kezd globálissá válni. Az atlanti térség előszámú hub-ja a londoni Heathrow zárva, lehet, hogy Párizs is bezár pénteken. Már az amerikai…..
A Swiss május 10-től naponta indít járatot Basel-ből Hamburgba és egyidejűleg törli a Basel Amszterdam járatot.Július 15-től a FlyBe London-Gatwickről repül Nantesba.A Continental pedig novembertől leállítja a New York-Newark Bristol napi járatát. Biztos nem megy annyira az…..
BOARDING PASS Vulcano 2010.04.15 23:42:31
Már reggel gyanús volt az email, hogy elindult a vulkáni hamu felhő Európa felé. Izland még nyugatról megközelíthető volt és maradt is, de az a hír, hogy a londoni reptereket lezárták, mindenkinek egyértelművé tette, hogy ma káosz lesz. Aztán jöttek a hírek, hogy Norvégia,…..