Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gregorij

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki tagadja, hogy van cigánybűnözés, azt a Jobbik börtönbe csukná. A miniszterelnök hétfőn a parlamentben világossá tette: ha valakit csak a származása okán tekintenek potenciális bűnözőnek, maga is tiltakozni fog. Tehát Orbán szerint sincs cigánybünőzés. Pedig egykor volt…..
Azt kérdezi tőlem tyrker.hun, hogy miért idiótázom le azokat, akik szerint a finn - magyar nyelvi kapcsolat marhaság, és inkább a sumér,görög-etruszk, (maja!!!), vagy nem is tudom még milyen rokonságokra esküsznek. (Miközben azért ne feledjük, hogy a finnekkel inkább nyelvi közös…..
Az alábbi dokumentumfilm készítőitől már bemutattunk egy kisfilmet, mely a nácik által beszennyezett ősi magyar jelképek eredetéről szólt. Megtudhattuk, hogy a hosszú évszázadokon keresztül a magyarság szimbólumának számító Árpádsávos zászlóra hogyan tapadt rá a náci…..
Az alábbi dokumentumfilm talán még a szittya lelkű, jurtában lakó, Jobbikra szavazó honfitársainknak is tartogat meglepetéseket. Egy objektív összefoglalást kaphatunk az ősi magyar szimbólumokról. Az Árpád-sávos zászló hosszú évszázadokon keresztül volt a magyarság…..
Gregorij 2010.03.31 21:25:15
@Oppenheimer: a libsik baja Horthyval az, hogy egy szétrombolt, szétzilált országból egy erős, öntudatos országot épített, úgy, hogy keresztény értékrendet, erkölcsöt, becsületet állított példaként, összetartó, szolidáris nemzetté kovácsolt egy népet. Ez ugye egyik sem érdeke a libsiknek, éppen ellenkezőleg. Egyetlen "bűne" volt, ha ezt lehet bűnnek nevezni. A vörösterror hóhérjait lemészároltatta. Ezért gyűlölik ennyire. Mostakkor hogyisvanez? Az ő értelmezésük szerint akkor az '56-os hősök is mocskosnácik ezek szerint.
Nem rossz üzlet az sem, hogy az Ajka Kristály szállít majd poharakat a Rolls-Royce-okhoz (700 autót szerelnek fel), de a svéd Orrefors Kosta Boda üveggyár legújabb megrendelésének sajnos a közelébe sem ér. A skandináv márkával ugyanis az Amerikai Egyesült Államok kötött egy laza…..
Gregorij 2010.03.19 16:53:30
@Rékuc: A cikkben szerepel, hogy hazai cég kapta a megbízást, a svédeket ők vonták be a bizniszbe. Ennek több oka is lehet, legvalószínűbbnek számomra az tűnik, hogy ehhez megfelelő kapacitással nem rendelkeznek (a megbízást ennek ellenére megkaphatták), és üzleti kapcsolatban állnak a svéd céggel, mely valójában a termelést elvégzi, természetesen az washingtoni cég is részesül a profitból. Ez bevett gyakorlat az öblösüveggyártásban, az Ajka Kristály is alkalmazta már. Legfőbb oka az, hogy a kristályüveggyártás hatalmas szaktudást igényel, egy ilyen volumenű és minőséget megkövetelő rendelés csak hatalmas termelésbővítéssel teljesíthető, ami sajnos egy rendkívül bonyolult, időigényes és költséges művelet. Gondolok itt egyrészt a kádak létesítésére illetve a megfelelő szakemberek toborozásához (ez hatalmas gondot jelent napjainkban a kristály minőségű öblösüveggyártásban). Egyébként az Ajka Kristály márka ismert és elismert Amerikában, főként államigazgatási körökben, többek között szállítottak már a kongresszusnak és az elnöki hivatalnak is. Exportjának 18%-a az USA-ba irányul. Véleményem szerint itt a lobbinak köszönhető az üzlet. De valóban úgy kellett volna ez most az Ajka Kristály Kft.-nek mint egy falat kenyér. Azonban a szakemberhiány problémája itt is kézzelfogható lett volna. Egyébként szakdogám az Ajka Kristály Kft.-nél írtam:)