Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hellhole

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemcsak a szegedi rendőröknek volt részeges paródiába illő helyzetben részük a kerékpárosok ellenőrzésekor. Kaposváron a járőrkocsi előtt dőlt fel az út szélén egy idős kerekes, pedig nagy akadály nem volt előtte. A rendőrök a húsvéti ellenőrzés bicikliseket érintő…..
Olvasóinknak köszönhetően mégis elkészült a sokak által kért értékelés az LMP programjáról. Ennek az eredményét nem vetjük össze a többivel (mondjuk, hogy "nemhivatalos eredemény"), mert a sablon ugyan azonos volt, de azt nem tudjuk, hogy a kitöltők…..
Ezen a héten annyira pozitívak vagyunk, hogy az már szinte fáj nekünk. Minden nap egy párt mellett érvelünk. Minden nap más párt bérence vagyunk. Döntened úgyis Neked kell. Annyi érvünk lenne, de annyi. Hát ki ne gondolná azt, hogy el lett baszva ez az egész szájbakúrt elmúlt…..
hellhole 2010.04.09 09:28:22
A szavazzfasszal mozgalom F jelzésű forgatóstábja újraforgatta kampányvideónkat és ezzel végre a magyar filmművészet is belépett a 21. századba. A költségvetésről annyit, hogy szerencsére nagy volt a keret, így sikerült Lendvaival, Mesterházyval, és Morvaival is megállapodni…..
hellhole 2010.04.07 14:41:28
A programot olvasva, a Jobbik annyira fasisztoid párt, hogy talán maga Mussolini mester is elismerően csettintene. Az a határozott meggyőződés, amellyel a világot rendbe akarják tenni, talán csak a fasisztákra jellemző. Ne essünk bele abba a klasszikus hibába, hogy összetévesztjük a…..
Álmosan, húsvéti sonkától hányásig lakva indult a kampány utolsó hete. Nyakó István a szájmenéstudományok kandidátusa is csak annyit nyökögött nekünk, hogy biz' a Kósa Lali egy keménytökű faszagyerek. Ő olyat is mer, amit a főnöke nem: vitázni az ellenséggel.…..
Egy középiskolás srác baloldali és Jobbikot kritizáló videókat tett fel a youtube-ra „józanmagyar” néven. A Jobbik-szimpatizánsok természetesen rárepültek, és szokásuk szerint zsidózták, buzizták. Nagyon fájhattak némelyiküknek a kis videók, mert…..
Novák Péter után újabb zenészekkel bővült a VIASAT3 májusban induló műsorának zsűrije. Soma és Hajós András is elfogadta a felkérést, így kezd összeállni a tavasszal induló szórakoztató, zenés show stábja. A két műsorvezető (akik a céges csapatokat mentorként is…..
hellhole 2010.04.01 20:48:28
A betiltott Magyar Gárda alapító elnöke Vona Gábor. Ugyanaz a Vona Gábor, aki a Jobbik nevű politikai pártnak is az elnöke. Ennek ellenére úgy tűnik, Vonának egyre nehezebb feladat az időközben politikailag is önjáróvá lett szerveztet uralni. Az első nagy konfliktus a szervezet…..
Paranoid Android Az egyszerű erő 2010.04.01 10:41:00
  Olybá tűnik, hogy a jobbik vezetői kapitális hibát követtek el akkor, amikor, beleszagolva a siker éltető levegőjébe, különösen az EP választások után extázisban úgy gondolták, hogy megcélozzák a száz százalékot. Egy politikai párt népszerűségét nem csak a…..
Kifejezetten kínos ez az egy igaz hazafyak pártjának. A Jobbik-szóvivő esete is elég erős érvágás volt nekik, de azt még túl lehet élni. A másik fickó bulis képei szót igazából sem érdemelnek, talán csak annyit, hogy lám-lám ők is hús-vér emberek, akiket nem köt le…..
hellhole 2010.03.26 23:04:03
@Egregor: nem, csak egy egyszerű magyar ember, aki már előre szégyenli magát ettől a sötét csürhétől.
hellhole 2010.03.26 23:20:29
@picur3ka/beleallos kampany: vár ránk a szebb jövő, mikor hétfő reggel egyenruhás cigánygyerekek éneklik a suliban a himnuszt. morvai képe a falon.
Legalábbis mi még sosem láttunk ennél édesebb lekecskézett kisbárányt. Hát Önök?..
hellhole 2010.03.26 16:58:21
  Lehet-e egy nyilvánvalóan hazáját szerető, becsületes magyar ember antiszemita? Állhat-e budapesti köztéren gróf Teleki Pál miniszterelnöknek szobra? Tehető-e a csupán szavak szintjén antiszemita, illetve a tettlegesség terén is „bizonyító” zsidógyűlölő…..
Pécsi barátaink készítettek egy egyképes tutorialt a Fasszal szavazás technikájáról. Ennél jobbat mi sem tudtunk volna, hálás köszönet nekik! Nem hiába lett Pécs a kultúra fővárosa... Hajrá Pécs!..
  Alfőmérnök hívta fel figyelmünket Morvai Krisztina erősen pikáns szereplésére, még a nemzeti radikális ébredése előtti időkből. 2000-ben Morvai a Közép-Európai Egyetem (CEU) színeiben adott elő a Közgáz Társadalomelméleti Kollégiumában (TEK), a…..
hellhole 2010.03.23 21:59:27
@rockjano: az
popiba lazán
spanyol már necces azzal a rozoga dendóval
Fel vagyok teljesen dobódva. Megnéztem, meghallgattam a neten dr. Gaudi-Nagy Tamás debreceni kampánybeszédét. És megvilágosultam. Az ügyvéd úr, leendő igazságügyi miniszterünk, felnyitotta a szemem. Bevallom őszintén, butuska kis agyammal a sok okos gondolata közül nem is tudtam…..
Kivételesen semmit nem kell tennünk ahhoz, hogy okosabbak legyünk, csak várni: mához három hétre sokkal többet tudunk majd a magyar politika jövőjéről. A parlamenti választás legfontosabb kérdései április 11-én eldőlnek: (1) kiderül, hogy van-e esélye a Fidesznek a kétharmadra,…..
hellhole 2010.03.21 13:00:18
hellhole 2010.03.21 13:01:41