Regisztráció Blogot indítok
Adatok
motorosfakabát

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyan HVCS példányokkal már biztos mindenki találkozott, akik megfúrt kipufogódobbal és kályhacsővel felszerelt tizenhúsz éves, egykor sportos autókból pislognak ki a zselézett hajuk alól és spontán adrenalinsokktól vezérelve bináris gázpedálkezeléssel közlekednek és ha…..
Elmúlt a karácsony, Péter sem a szeretet szellemében küldte el az alábbi, nyílt levélnek szánt írását. Nem csoda, hogy a történtek után mérges és ingerült, de vajon mennyire jogosítja ez fel arra, hogy bosszút álljon?Szóljon ez a levél annak a ribancnak és idióta pasijának,…..
motorosfakabát 2010.03.19 17:06:52
@MosoMasa / Ha nagy leszek, japán leszek!: nem a kocsin kell bosszút állni amúgy meg a rongálás bűncselekmény de ha esetleg elcsúszik a járdán és eltöri kezét lábát hát istenem jeges az út ja hogy esetleg nyár van á az nem lényeg ezek a pesti utak olyan szeszélyesek itt nyáron is lehet jeges utat találni
Gergő és sokan mások ingyen színházi előadást láthattak egy felpumpált szteroidhuszártól, aki nem tűrhette szó nélkül azt, hogy a gyalogos a zebrán rácsapott a motorháztetejére, amikor ő még úgyis elfért volna tíz centire tőle. A vitában való részvételhez természetesen…..
motorosfakabát 2010.03.19 16:53:30
@Atesz1987: idióták amint kinyitja az ajtót és kitojat a kis buci fejecskéjét egy szépen kivitelezett rugózással rá kel rúgni a saját kocsiajtóját a fejecskéjére és meg van oldva fölég ha nincs sok erőkülönbség a két fél között ha meg a gyalogos a kondisabb a kor meg ugye nincs miről beszélni
Ha ez nem önkéntes rendőrködés, akkor semmi, de majd ti eldöntitek, hogy Tamás helyesen járt-e el akkor, amikor betolta a kocsija orrát egy igazi nagy büdös tapló autós elé, majd magát rendőrnek kiadva mentette önnön irháját. Ma azaz február 2-án kedden délelőtt 10.30…..
motorosfakabát 2010.03.19 16:36:19
@kriszkoczi: egy fasz vagy azt hiszik hogy milyen kurva jót csináltál
csak a sport kocsiba ülő állampolgárok nemkövetek el semmit te viszont nagyeszű
1 szándékosan elkövetett közlekedési veszélyeztetés vétsége
2 elsőbbség meg nem adásának vétsége
3 hatóság ként való járás bűncselekménye