Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NamiujságWágnerúr?

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az internetadó leple alatt számos egyéb adóemelést jelentett be a kormány, amit nem hangsúlyoztak ki, és az emberek figyelmét is elkerülte a tiltakozási hullámok közepette.  Új különadót vezet be a kormány, amely a befektetési alapokat fogja érinteni. Növekedni fog a…..
A magyar állam alaphangon persze közel egymilliárd forinttal. Lejárt a határidő, hétfő estig kellett igazolniuk, hogy van tízezer tagjuk azoknak az egyházaknak, amelyek a szigorítás miatt elveszítették a státusukat. A többség nem is kísérletezett ezzel, szerintük irreális az…..
NamiujságWágnerúr? 2013.10.03 11:56:28
@dubitus:
- Igazad van nem mondják, csupán a Btk.-val sznkcionálják.
*net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1200100.TV
Hol a szankcionálás ebben?
A szabálysértési törvényben tettek javaslatot arra, hogy meghatározott közterületeken ne lehessen életvitelszerűen tartózkodni. Ez pedig sehogyan sem értelmezhető úgy, hogy a hajléktalanság/szegénység bűn lenne...

Szerinted tehát jogos a rokkantak életminőségének intézményes rosszabbítása, az addig "éppen, hogy elég" nyugdíjacskájukat segéllyé nyilvánítani.
*Az egész kérdés félrecsúszik, ha jogszerűség alapján vizsgáljuk, a probléma az életminőség szubjektív megítélhetőségében van. Az baj, hogy a rokkantak számára kevesebb péz jut, emelett éppen az ő érdekükben jó, ha az "álrokkantakat" kiszűrik. Az baj ha kevesebb az egyébként is kevés juttatás, az helyes, hogy a nem nyugellátás jellegű kiadásokat nem nyugellátási kiadásként kezeli a kormány....

A jelenlegi szerint pedig, ha nincs pénzed -vagy a túlélő családodnak- kaparjon el a család...
*igazad van, elég csak az újat ismerni. Eszerint ha nincs pénzed (vagy a szociális temetést sem tudod megoldani), akkor ugyan úgy mint eddig, kérheted az "ingyentemetést". Az új törvényben a szoc. temetés mint új, alternatív lehetőség szerepel. Persze ha politkust kérdezel, akkor erről mélyen hallgat, feltéve hogy nem kormánypárti az illető:)

Naprakész vagy az igazgató-választás minkéntjével?
Nem vagyok, ettől függetlenül igaz az, hogy a pályázók többsége pusztán a szakmai lehetőségek, kihívások miatt vág bele a dologba. Az egy más kérdés, hogy a politika olyat igyekszik választani, aki neki kedves. Sajnos, amennyiben egy szakmailag gyengébb jelölt fut be emiatt! De újra mondom, ez nem a pályázók feltételezett gerinctelenségéből ered...

- Ebben is van némi igazságod, hiszen Rogán kijelentette? nem történt csalás, csak a bíróság megállapította.
*Azért szerencsére még nem Rogán Tóni nyilatkozza ki a preambulumot:))
Azt lehet vitatni, hogy jó vagy rossz a változtatás, de gyanítom, te is fel tudsz idézni oldalfüggetlenül pár esetet, amikor a hatályos szabályokat megsértették pártok, ha meg egy szabály ennyire nehezen tartható, akkor érdemes elgondolkodni a változtatáson.

Ismételten megkérdem, ki vagy te, hogykétségbe vonjad mindazok szavának hitelét, akik nyilatkoztak, hogy Iványi Gábor vezette MET-hez tartozik!?
*bár elég mellékes a kérdésed, azt azért elárulom, olyan kisegyház tagja vagyok, aki most nem pontosan tudja, hogy egyház vagy egyesület tagja. Emellett van némi rálátásom a magyarországi kisegyházakra, a szociális tevékenységükre, szóval nem teljesen alaptalanul vonom kétségbe, hogy a 15.000 ember valóban tagja-e a MET-nek. Annál is inkább, mert több kisegyház együttesen beszélt arról, hogy miként lehet a kellő számú aláírást összegyűjteni anélkül, hogy a törvényt, illetve a hitelveinket megsértenénk. Van rá mód, de ettől nem lesz egy-egy társaságnak tízezres taglétszáma.
NamiujságWágnerúr? 2013.10.03 11:57:56
@NamiujságWágnerúr?:
*bár elég mellékes a kérdésed, azt azért elárulom, olyan kisegyház tagja vagyok, aki most nem pontosan tudja, hogy egyház vagy egyesület tagja.
Hat a fogalmazásgátló...:(
* olyan kisegyház tagja vagyok, amelyikről most nem pontosan tudjuk, hogy egyház vagy egyesület-e.
NamiujságWágnerúr? 2013.10.03 11:59:58
@sorica123:
Wagner úr úgy dobálózik az elvont fogalmakkal (emberéletekkel kapcsolatban, de ez fujjj demagógia), mint egy teológus.
Mivel dobálózok???
Nem mondom hogy semmi teológusi képzettségem nincs, de nagyon messze vagyok attól, hogy teológus legyek:)
Bár az MLSZ fellebbez, és a csapat érdekében magam is azt remélem, hogy a FIFA módosít a döntésén, de ettől függetlenül a szégyen már ránk égett: a magyar-román vb-selejtező focimeccset zárt kapuk előtt kell rendezni. Az indoklás szerint a magyar-izraeli meccsen tapasztalt…..
Formailag minden rendben volt a köztársasági elnök éjfél után leadott szilveszteri beszédével, amelyet a nemzethez intézett, mégis olyan dologra vetemedtem, amire korábban soha: a nyílt színen, pezsgőspohárral a kezemben küldtem el egy bizonyos helyre Áder Jánost.A k. elnök nem…..
NamiujságWágnerúr? 2013.01.04 16:51:39
@Túl Hosszú Captcha:
:DDD
van neked némi igazságod, attól tartok...
Hoffmann Rózsa hazudik a tandíj ügyében. Azt mondja, az államtitkár asszony, hogy Gyurcsány akart tandíjat, amit ő vezet be, az nem az. Nem zavarja, hogy ha egy diáknak fizetnie kell a tanulásért, az tandíj, akkor is, ha másnak nevezik. Ha már a mostani ámokfutás kapcsán is…..
NamiujságWágnerúr? 2012.12.11 14:24:16
@gréczyzsolt: Na, éépen így nem lesz tandíj sem, oszt jónapot:DDDD