Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thamy

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A finomítás egy szintén bonyolultnak tűnő, de megértve egyszerű, és fontos eljárás.Lehetséges HK nélkül is, igaz akkor kissebb a siker esélye, de nem lehetetlen. A dolognak kettős célja van, egyrészt növeli a felszerelés tartósságát, másrészt +bónus vihető bele.Több…..
 Egész biztosan sok céh fog ránk rossz szemmel nézni az elkövetkező időkben, már most is berágtak páran.. és ez még rosszabb lesz.   Több oka is van a dolognak, és reméljük meglesz a következménye is hosszútávon. Nem az az ok, ahogy a félelmetesen ostoba…..
Thamy 2010.03.23 13:58:43
@Wizzurah:

Wizzurah valami gond van a mondat értelmezési képességeddel? - ezt most nem rosszindulatból kérdezem, csak kíváncsiságból.
" Hónapokon keresztül harcoltunk a Kree-vel, több-kevesebb sikerrel. "

Ebben a mondatban hol szerepel az, hogy EGYEDÜL harcoltunk volna? Szándékosan nem írtam ilyet, mert tudom, hogy nem így volt. De többekkel együtt a Hunters is folyamatosan harcolt a Kree-vel, több-kevesebb sikerrel, mint írtam. Én Confeesor irományára reagáltam, amikor azt írtam, hogy harcoltunk, majd belátva azt, hogy a Kree erősebb egy másik taktikát választva visszavonultunk. Tehát semmiképpen sem gyávaságból, inkább realitásból.
Thamy 2010.03.25 12:19:48
Sziasztok.

Egy kicsit elgondolkoztam :) Axxe új listáján a 34-es és 38-as fegyók gyártásáról. Valóban elkeserító egy kissé. De most nem is igazán a fegyverkészítésről szeretnék írni, hanem inkább az oda vezető útról. Tehát ha jól értem akkor a 34-es fegyver készítésére az északi kastélyharc győztese jogosult, míg a 38-as fegyverek készítésére a déli győztes. De hogy a dolog tovább bonyolódjon a 38-as fegyóhoz szükséges egy 34-es is. Tehát ha a Derion oldalon valaki 34-es vagy 38-as fegyót akar készíteni ( márpedig gondolom sokan akarnak ) északon kell megnyerniük a kastélyharcot. Így adott, hogy szeretett Derion testvérink előbb-utóbb fellátogatnak egy kis városnézésre és kempingezésre északra. Na már most tudjuk azt, hogy egy egyesített Kree támadást egyetlen Valorian céh sem tud egyedül kivédeni, így nagyobb szükség lesz az összefogásra mint máskor, már ha nem akarjuk, hogy a derionok az újdonsült 34-es és később 38-as fegyóik erejét a mi karaktereinken próbálják ki. Ha a Valorian oldal birtokolja az északi kastélyt ( és most mindegy, hogy melyik céh ) akkor legalább biztosak lehetünk abban, hogy egyetlen Derionnak sincs 34-es és 38-as fegyója, miközben mi gyárthatunk legalább 34-est, már ha a többi iszonyúan sok hozzávaló megvan. Na..még egy adalék ahhoz, hogy összefogjunk, önzetlenül :).

Ui:
Az új fegyverek készítése már csak azért is sürgető lehet egyesek számára, mert jópáran elérték a max szintet és a páncélok fejlesztése is olyan szintekhez közeliít (18-20) amit már nagyon nehezen lehet túllépni és így csak az új fegyók maradnak... Hisz azonos szinten! a 18-20-ra húzott bolti fegyverek már nem okoznak olyan jelentős sebzést a 18-20-ra húzott páncélokkal szemben.