Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsíriusz

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Titokzatos géniusz olvasónk, A. az Elvált szülők drogos gyereke szerzője szerencsére több posztot is írt nekünk. A mai, horgászokról szóló eddig még nem érintett témát dolgozott fel - sok szeretettel küldöm az Index szerkesztőségében fellelhető pecásoknak! A horgász…..
Zsíriusz 2010.04.14 14:32:59
Az értelmiségi gitáros horgász (Szabihorgász)

Egyedül sohasem jár horgászni. Nincs már felszerelése, régen volt (egy rakós bot, de az geci drága, haverja rádumálta – volt lóvé) Haverokkal jár csak le, általában saját kocsival (wartburg, esetleg skoda fabia, vagy valami ilyesmi), vagy a haverok viszik (kocsival persze). Gyalog nem jár.
Csak nyáron megy, ha nem esik az eső, nem fúj a szél, és nincs kurvára meleg. Általában délután szedik össze a ház előtt, de délelőtt 10.00-nél korábban a peca kedvéért SEM kel fel. Utána ebéd, eldől kicsit, 15.00, 16.00 óra körül ébred (persze a gyerekre fogja, hogy meg kellett várni, amíg felébred). Miután leért, haver full extrás motorcsónakjával beállnak arra a helyre, amit a span beetetett előre. Kap egy felszerelt botot, megmondják neki, hova dobjon. Általában fog is pár keszeget, de nem viszi haza, mert lusta bíbelődni a pucolással, sütéssel, ha viszont haverja megcsinálja otthon, abból természetesen szívesen eszik.
A szabihorgász néha elviszi a gyereket is magával (le van tudva a hétvégi program, nem kell vagyont költeni a vidámparkban a gyerekre).
A lusta KÖCSÖG horgász nem iszik, nem is visz sört – mondván, ő nem piázik (piázna, csak sajnálja a lóvét magára is, de itt a haverokat is illene bekínálni, úgyhogy marad a sodrós (drum, mert értelmiségi azt szív). Persze a rendes pecás haverjait évek óta azzal baszogatja, hogy egyszer elmentek pecázni, aztán leragadtak a vízközeli kocsmában (valójában szeretett volna ott lenni ő is, de gyalog messze a kocsma, kocsival meg nem lehet sörözni, ráadásul a sör nincs ingyen).
A köcsög zenész horgász másnap felteszi a faszbookra, vagy iwiw-re a harcsa fotót (haver akasztotta 4ezres woblerrer), azt ugyan nem írja oda, hogy ő fogta, de villant a sznob zenésztársak előtt, hogy ő pecás kalandokban is részt vesz.
Kalandjaival gyakran idegesíti a rendes pecás haverját, aki a meló miatt nem tud lemenni horgászni.