Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lonesloane

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki fogja megváltoztatni a "képregény" szót? Mikor kellene elgondolkodni és változtatni, ha nem mostanában, ebben az új, szerzői korszakában a magyar képregénynek?Nehéz örökség ez a szó. De nem fed le már új dolgokat. Amíg regény-adaptáció volt a fő vonal, és a…..
lonesloane 2011.12.09 17:24:30
heti5kepregeny A hajó neve... 2011.11.14 13:10:00
Tegnapelőtt a Pilisben voltunk, tegnap Esztergomban és Párkányban. Ott volt egy hajó. Csináltam róla egy képet, az ujjam belelóg, a bazilika félig lemaradt, de sebaj, mert az ASTERIX van a képen...
heti5kepregeny Annak idején... 2011.11.10 12:03:00
... sokat ötleteltem a Trillian Képregénybolt logópályázatán. Ez volt a kiinduló ötletem. Lakótársaim, Szabi és Ákos ugyancsak ötleteltek, ha megtalálom a papírt, kő kövön nem marad, az tuti. Sajnos azóta se láttuk a tervpályázatot, pedig biztos nem egy híresebb alkotó…..
Itt...
lonesloane 2011.09.29 14:11:58
@Komavary: Viszont a Kertész -magazinról írott cikked az odab...sz rendesen. Mondjuk totál igaz minden szava, csk így egyben leírva... :)
Az R. E.M. bejelentette, hogy a zenekar felbomlik, nem folytatják együtt. Sokan sajnálják, sokak szerint már rég meg kellett volna történnie, sokan pedig nem értik, miért hír egy általuk teljesen ismeretlen banda megszűnése. Különleges pályát futott be az R. E. M., amelyben komoly…..
GLC fasza volt, izgalmasan kezdődött valami láthatatlan csávó szét szakított pár lámpást. Guy meg a csoki elmentek egy bolygóra amit teljes egészében víz borít. de valaki elvitte onnan az összes vizet és az egész lakosság meghalt. meg volt még ott pár karóba húzott lámpás.…..
lonesloane 2011.09.26 13:21:22
@mimus: Őőő, lehet, ha majd új mobilra váltok okvetlen kipróbálom... Egyelőre ez még olyan mókás dolog nekem...
Szeptemberben szüneteltetjük a szokásos GeexKomix cikkeket, és csakis a DC-vel foglalkozunk – elvégre nem minden hónapban fordul elő, hogy az egyik nagy kiadó teljes egészében rebootolja az egész univerzumát, és vele minden sorozatát (egész pontosan 26 éve történt ilyen…..
lonesloane 2011.09.14 16:03:29
@Nathaniel Arthur Parrott: Én még ajánlanám a Fumax-tól a Rozsomák: Adósság és... c. jó kis oldschool cuccot, A Képestől a Batmangát (Halotti maszk a címe), mert korrekt és olcsó és a Supi/Batman: Abszolút hatalom köteteket, illetve a Cartaphilustól mindhárom Hellboy kötetet, amelyek önmagukban is élvezhetőek. Amint látod, van mit olvasni a piacról, legalábbis egyelőre.
heti5kepregeny Kár értük 2011.09.07 12:46:00
Ízlésváltozás miatt panaszkodni, hát, elég nagy butaság.Mégis ez foglalkoztatott. Hogy régi két kedvencem mennyire nem érdekel már. Talán a túlhájpolstág miatt? Nem tudom. Kiüresedett számomra a két nagy kiadó két legendája, nem érdekelnek egyáltalán. Jobb lenne sose…..
 Nemkutyáról átvéve. ..
lonesloane 2011.09.01 15:31:28
lonesloane 2011.09.02 12:45:39
Most ezek jutnak eszembe. Akinek van kedve, egészítse ki vagy erősítsen meg :)Jonah Hex: zseniális a kutyája, kilógó fogakkal, a lehető legszerencsétlenebb ábrázattal, igazi Rantanplan. Sajnos képet nem találtam róla, más fantáziáját nem mozgatta meg eszerint, hogy ez vajon…..
heti5kepregeny Talgaby mondja... 2011.08.08 15:50:00
Olvassátok szeretettel talgaby írását a DC rebootról.A történelem hajlamos ismételni önmagát.Ezt a mára sablonossá vált mondatot elég sokszor hallhatjuk sokfajta esemény kapcsán. Ám az alapvető igazsága még megmarad, egy olyan területen is, aminek bizonyos szemszögből nézve…..
Geekblog GeexKomix 44. 2011.07.08 09:17:00
Ultimate Spider-Man #160Történet: Brian Michael BendisRajz: Mark BagleyPókember halott! Izé. Megint. De most tényleg. Anno az Ultimatum című monstre papírpazarlást leginkább azzal igyekezték lenyomni a fizető olvasók torkán, hogy sorra ölték benne az áltimét juniverz karaktereit. A…..
heti5kepregeny A hiányzó 2011.07.08 20:50:00
Ákos hiányolta, hogy nincs Diabolik. Ezt Fiumében lőttem. Láttam még UltiPókembert is...
Geekblog Billy Hazelnuts 2011.07.01 12:35:00
Egy csapat egér megunja, hogy a háziasszony folyton söprűvel kergeti és ütlegeli őket, így szemétből és két házilégyből összegyúrnak, és életre keltenek egy homunkuluszt, Billyt, aki majd móresre tanítja a nőt. Billynek azonban meggyűlik a baja egy macskával, kimenekül a…..
heti5kepregeny Horvát helyzet 2011.07.06 09:16:59
Feltenném nagyíthatóban is, de még nem megy, majd ha hazasodródtam. A képek Krk városában készültek, konkurens újságosbódék kínálatáról. (Egymással szemben volt a két kioszk s a két hölgy, mint a párbajhősök) Fumettik, Donaldok, Spectacular Pókember, Spongya Bob, Alan…..
Ismét AC/DC. Már mondtam, hogy ez a banda kivétel a számomra, nem csak agyrobbantásra tartom alkalmasnak kőkemény zúzásaikat, hanem élvezni tudom egyáltalán nem átlagos dalszövegeiket. Ez a szám is a „Bon Scott”-időszakból való, és tán mondani se kell, hogy van képregényes…..
Kötelességemnek érzem azzal a vallomással kezdeni, hogy tetszettek az eddigi Karib-filmek. Igen, mindegyik. Mert igaz, hogy a színvonal folyamatosan csökkent, de még az elnyújtott, és helyenként erőltetett harmadikban is több ötlet és humor volt, mint öt másik tetszőleges hollywoodi…..
Hát történt egy érdekes dolog, ami arra utal, hogy ne játsszunk másokkal. Tegnap össze akartam állítani egy "képelrontós" képet, amin összevágtam volna azokat a kép szélén csellengő, elkapott pillanatokat, melyek egy jól komponált képet is tönkrevágnak. Akadtak itt…..
Geekblog Robotpárbaj-trailer 2011.04.12 07:31:00
Tsui Hark (zseni) maga a megtestesült ambíció. Karrierjének első felében jobbára olyan ötleteit vitte filmre, amelyek nemhogy a költségvetésekkel szűkösen bánó hongkongi filmiparnak, de esetleg magának Hollywoodnak is túlságosan nagyléptékűek számítottak volna. Egyik ilyen…..
Mindig imádtam a jó nagy újságosstandokat, boltokat, ahol minden szépen ki van téve, és lehet böngészni, mielőtt az ember eldöntené, mit vesz meg. És különösen szerettem az olyan helyeket, ahol különlegességeket láttam, olyasmit, amit máshol nem. 1969-ben már megfertőztek valamelyest az amerikai…..