Regisztráció Blogot indítok
Adatok
istvan57

1 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Emiatt ment Cini sittre? 2010.06.04 11:01:00
A szerencsésebbek nem emlékeznek az alábbi borzalomra, amit Cini támogatott meg azzal a pénzzel, ami miatt később lepihentették. Biztos megérte, de a faszkorbács még jár!Sokan még nem is éltek, amikor az A3 (később MSat) televízió műsorra tűzte a Bolondórát, mely kábé heti…..
via ..
istvan57 2010.05.23 12:41:24
@Karipapa01: A kávétól nem lehet lenyugodni. Arra ott a sanax. Abban nincs koffein.
Subba Vasárnapina: Underwater love 2010.04.25 08:55:00
Fru-fruUnderwater loveScooby Snacks!!MézeshetekHooligans Tibi öccse? (nem)Heti kötelező latinaGyuri bácsi, hazánk büszkeségeA kéj kapuja..
Mostantól fogva én bojkottálom a Forma 1 közvetítéseit, amikor Palik László a kommentátor. Nem vagyok hajlandó hallgatni az ordítozásait. Miért nem szól már valaki ennek a beképzelt majomnak, hogy nem lehet torkaszakadtából üvöltözni a közvetítés közben? Ez az ember azt…..
Vitatható, hogy a lenti képek alapján Nóra mennyire jogosan kapta a helyzethez képest nem igazán alacsony összegű büntetést, de a rendőrök fotóján elég egyértelműnek tűnik a helyzet, az meg nem életszerű, hogy ők forgatják a táblát, hogy aztán arathassanak. Szintén…..
Végigmentem a minap Budapest új, frissen átadott főutcáján a Kálvin tértől a Szabadság térig. Szokásomtól eltérően ezúttal pontokba szedve fogalmazom meg tapasztalataimat, melyek összességében egyébként nagyon is pozitívak voltak. 1. Mindenekelőtt legyen olyan egy…..
Nem azért, mert a ma reggeli futam első 30 körében több esemény történt, mint az előző évadban összesen, nem azért, mert ismét versenyben láthatjuk a sportág vitathatatlanul egyik legnagyobb alakját, és még csak nem is azért, mert Sebastian Vettel személyében egy nagyon…..
Hölgyeim és Uraim! Elérkezett az idő, hogy több hónapos munkálkodásomnak beérjen a gyümölcse. Ugyan már volt egy hasonló cikk a Filmdroidon, de valljuk be, a szerző enyhén szólva messze járt az igazán durva alkotásoktól. Elég, ha csak annyit írok, hogy onnan egy sem került be az enyémbe. Eléggé…..