Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lilomama

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég a Szent István körúton jártam végig a lépcsőházakat, hogy megkeressem nektek a legszebbeket. Jelentem, meg is találtam, rögtön kettőt is, a második helyezettel kezdem a sort.A bejárat, a tömör faajtó azonnal magára vonzza a tekintetet, egyben elvonja a figyelmet a boltív…..
lilomama 2011.06.11 21:21:56
Vörösbortól ragadó padló, iszonyatos bűz és szeméthegy fogadta a Pénzcentrum.hu egyik olvasóját, amikor pénzfelvét reményében betért az egyik fővárosi OTP atm-szobájába. A gyomorforgató kalandról képek is készültek.Már-már meg sem rökönyödik a nagyvárosi…..
Vannak, akik szerint ha már veszünk egy jó régi bringát, akkor pasiként sem árt elgondolkodni a "női" vázon. Ugyanis állítólag kényelmesebb öltönygatyában felülni rá, nem kell lábat lendíteni. Én nem hiszem hogy jól viselném a felsőcső hiányát -ennek romantikus…..
Még forró a hír: a Vinum Praemium Alapítvány által választott 50 borász tegnap este megválasztotta a Borászok Borászát. Az elismerést 2010-ben Légli Ottó kapta. A szavazáson két további díjról is döntöttek: Az év borászfelfedezettje Tarnóczi Zoltán (Orsolya Pince, Eger), A…..
A múltkor már összeszedtük azokat a hazai reklámkampányokat, amelyek láttán a legtöbb embernek ökölbe szorul a keze és tikkelni kezd a szeme. A negatívumokat persze sokkal könnyebb meglátni a dolgokban, így nem csoda hogy annyi példát hoztatok fel az Algopirin reklámoktól kezdve…..
Segítsenek rajtunk! Nem tudjuk eldönteni, hogy az alábbi videó, amin egy totyogós gyerek egy kismacskával verekszik cuki vagy inkább ijesztő. A gyerek hatalmasakat nevet, a macska viszont folyamatosan a baba fejére támad. Ön szerint cuki? ..