Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hunthomas

7 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
nemvágommivan 2012.03.25 19:30:00
Tetszenek még emlékezni a Z+ emlékezetes botrányára, amikor jókedvű és minden bizonnyal jó szándékú technikusok kiszivárogtatták azokat a videókat, amiken a tévé akkori üdvöskéi, köztük az azóta egész szép tévés karriert befutott Lilu meg Sebestyén Balázs illetve a…..
Stockphoto blog Paypal 2007.08.28 08:34:00
Paypal - online fizető és pénzfogadó rendszer Tavaly szeptember óta működik Magyarországon teljeskörűen ez az online fizetési rendszer, azaz már nem csak fizetni lehet vele, hanem pénzt fogadni. A kilencéves Paypalt négy éve vásárolta meg az Ebay, jelenleg 55 országban több mint…..
A kettő legnépszerűbb pénzelfogadó oldalról egy összefoglaló táblázat.    Paypal  Moneybookers  Logo      Weboldal…..
HuStockPhoto.com - egy magyar kezdeményezés Nemrég indult útjára a HuStockphoto.com stockfotós oldal. Tagjai és a feltöltött képek száma folyamatosan növekszik. Egységáras és egyedi áras képek feltöltésére is van lehetőség. A feltöltött képek zsűrizés után…..
Kedves blogolok, várom a szavazatokat, valamint ha van kedvetek leírhatnátok egy hozzászólásban, milyen géppel, vakuval, obival, egyéb feszereléssel dolgoztok? Ajánló • Microstock ügynökségek által ajánlott referal programok • Prostockmaster - feltöltést…..
Stockphotos gallery - Joruba best of picture! Joruba idén február óta stock fotózik Nyul (róla is lesz később videó) hatására. Kezdetben a meglévő képeiből válogatott, de az utóbbi időben egyre inkább kifejezetten stock célra készít fotókat. Eddig körülbelül 450 képe van…..
Ha én lennék a román hadügyminiszter, teljesen átértékelném a katonai doktrínáimat, látva, hallva a napokban a Magyarországon történteket (egy tizennégy év alatti magyarul beszélő román állampolgárságú cigánygyerek megszúrt egy fiút a Blahán, a rendőrség, más állami…..
Gyönyör a köbön, amit vasárnap délben a nap tud tenni a szobámban... porszemek röpködnek a fényben, beautiful... Pénteken mindenki nagy örömére meglett rendezve a 2007es nevkos hipphipphurrás szecskaavató. Fotosként tiszteletünket tettük páran, majd később megmaradtunk a…..
nemvágommivan have fun! 2007.07.25 15:49:00
made in usacsak, hogy lásd nem viccre megy ki a játék:http://index.hu/politika/bulvar/cooked0725/..
nemvágommivan go to balaton. 2007.07.25 12:01:00
holnaptól kezdve egy hétig a balatonon fogunk elleni pár kedves barátommal.előreláthatólag nagyszerű lesz. ..
nemvágommivan legjobb reklám. 2007.07.24 11:59:00
azt hiszem kilehet jelenteni, hogy ez a magyar reklámok legjava, mind témában, mind technikai szempontból :D asbi jössz inni? ;D..
nemvágommivan mjuzik 2007.07.23 20:15:00
igaz régi, de nagyszerű egy szám. még a house-ban is szerepelt [s03e01] ..
nemvágommivan the adventure 2007.07.23 17:42:00
,,mondhatnám ahogy érzem, egyedül én bíztam benned ezen a földön, és ezért rúgtál belém a földön"szóval igen, life suxx.amúgy helo világ. ez már itt a zinternet?..
nemvágommivan beautiful. 2007.07.23 13:49:00
tessék örülni, h megnyilt az értelmesnek egyáltalán nem tűnő [nemvagommivan.blog.hu] ha életkedved túlteng a szokásosnál akkor spamelj csak bátran...
Nos, megtaláltam a beküldőnek az e-mailjét, és írtam neki.Úgyhogy most már tényleg vége! :)A videóban sajnos nem lehetett túl jól elolvasni pár szöveget, ezért mindenképpen ajánlom, hogy töltsétek le a képeket.Páran panaszkodtak, hogy nem kommentáltam a videóban. Ha jobban…..