Regisztráció Blogot indítok
Adatok
escaper215

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Iminek sikerült két héttel ezelőtt két év hűséget fogadnia a Vodafone akkori legolcsóbb korlátlan beszélgetős csomagjára, aztán szoromúan látta, hogy múlt pénteken kijött egy még olcsóbb: Lehet, hogy nem érdekes a téma, csak annak bosszantó, akivel megesett. Péntek óta…..
Naiv ügyfél belefutott egy újrahasznosított dvd-be Nyíregyházán. Nehéz elhinni, hogy léteznek még olyan emberek, akik megveszik az amerikai Tetovált lányt lemezen, lemásolják 90 forintért és visszaviszik a másolatot... UPDATE: Ez tényleg így néz ki. Azt hiszem, nincs igazán…..
Egyre nehezebb olyan filmet találni, amit érdemes moziban megnézni, és egyre nehezebb elviselni a parasztokat, akik a telefonálástól sem riadnak vissza film közben. Bár a jelenség 10 évvel ezelőtt tetőzött igazán, az okostelefonos twitterezés sem sokat segít a helyzeten. Austinban…..
escaper215 2011.06.08 12:35:13
@Zabkása: Igaz. Akkor mégis inkább megiszom az összeset. :)
escaper215 2011.06.08 12:37:41
@Mentholos Manó: Itt a lényeg. Te és a magadfajták ölre mennének amiatt, mert valakinek egy kicsit is (mert alapvetően ugyanazon az oldalon állunk) más a véleménye. Látszik, hogy az élet iskolája mellett neked másféle nemigen jutott.
escaper215 2011.06.08 13:17:09
@Zabkása: szerintem hagyd rájuk. A testi erőszak gondolata valamilyen megmagyarázhatatlan élvezethez juttatja őket ágyéktájon. Szerintem ne legyünk semmi jónak az elrontói. Meghívhatlak egy sörre?
Gyuszi 8 éves kora óta vezet mindenféle gépjárművet, mégis simán elkaszálták jogsivizsgáján. Átment ugyan egy záróvonalon, de szerinte a nagyobb gond azzal volt, hogy nem motiválta eléggé oktatóját, például plusz órákkal vagy csak úgy zsebbe:Elöljáróban azt szeretném…..
WWarlockot az Erste Bank megajándékozta egy felejthetetlen jelenettel, amit alant megoszt velünk. Az ügyintéző arra kérte, írja már meg a vezetőségnek az ötleteit, mert rájuk nem hallgatnak, ezért nincs náluk Start Értékpapírszámla:Ma megpróbáltam két pénzintézetnél két…..
Imitto fűtőmotort cserélt volna karácsonyra autójában, de valahogy lehúzósnak érezte a Baumgartner szervizének 187 ezer forintos ajánlatát. Így 42 ezerből megúszta:Kedvenc autónk karácsony előtt úgy gondolta neki is kellene valamit vennünk karácsonyra. Ha fűtést kapcsoltam…..
Két bankártyás mókát is kaptunk, az elsőnél a fenti adatlapon egy konferencia szervezői kérték el a résztvevők minden kártyaadatát, a másodikban viszont maga a Microsoft próbálta megtudni Tibortól a titkos azonosítóját. Az ilyen megoldásokkal a bankok sem értenek egyet és…..