Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dombik

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csapjunk is a közepébe. A program elindítása után a Fájl/New-ban tudsz New Projectet indítani, ahol a beállításokat hagyva csak okézd le és már kezdheted is. Ekkor a következő látvány tárul eléd: Tehát itt vagyunk. A zenéket és a frageket egyszerűen húzd bele a…..
dombik 2010.07.16 06:53:04
@-.-Valaki...:
szia en egy kezdo vagyok, de azt tanultam a csiri tutorialjabol, hogy ha azt akarod
"aza hatter latszodjon amit akarsz" ha ezt ugy erted :mondjuk az a film, vagy kep, ami fele csinalod a szoveget, ha olyan szoveg semat valasztasz, aminek szurkepepita a hattere. itt csak a betuket teszi ra, annak nem ad szinhatteret.
en igy talalom meg
-a view fomenuben jelold ki hogy latszodjon a media generator panel
-ott van egy oldalmenu, amiben van egy "text" sor, arra kattints , amelyiknek pepita a h'ttere egyet es akar be is huzhatod a filmcsikodra.
-feljon akkor egy szerkesztesi ablak
-arra vigyazz, hogy a filmcsikod feletti csikon legyen a felirat, azt hiszem akkor latszik a hattered elott.
dombik 2010.07.16 07:52:47
KEDVES CSIRI ES VEGASOSOK
Nincsenek ekezeteim, ez egy cseregep, elnezest. Majd nem irom hogy szeles, mert nem tudjatok , hogy fuj, vagy tavoli. 
4-5 kerdesem van, eleg kezdo vagyok
---------------------ELSO------------------------
Vagokepes, feliratos, szinvarialt mozikat csinaltam, de tobbszor voltam abban az aggaszto munkafazisban, hogy nem volt semmi kep a prewiev ablakban, csak a felirat latszott benne, meg a hang szolt. Amikor ilyet rendereltem, akkor ugyanezt a kepet kaptam: a nagy feketeseg stablistaval es zenevel.
MIERT VAN EZ? A PROBAVERZIOBAN, A CSEREGEPBEN, VAGY BENNEM VAN A HIBA? HOGY OKULHATNEK?
---------------------MASODIK----------------
A vagokepeimet egy-egy kepkocka megtobbszorozesevel nyertem, ami azert nem annyira bena, met vakuvillanasok ugyanabban a terben egesz mas arnyekokat es bevilagitasokat okoztak.
De amikor a helyere kellett tennem a vagokepblokkot, akkor framenkent kellett odahuznom.
HOGYAN LEHET A VAGOPONTOK MENTEN, A FRAMEHATAROKAT EGYBE OLVASZTANI A FILMSZALAGON? amikor a sarga haromszoggel kijelolve egyben tudtam masolasal mozgatni az egesz 120 fremes takolmanyt az jo volt, de akkor sajnos a maga alatt levo kepszalagot is ki kellett vagnom. HOGYAN LEHET KIJELOLNI NEMCSAK IDOSZAKOK KOZTI TERULETET NEM MINDEN SAVON EGYSZERE, HANEM MONDJUK CSAK EGYES SAVOK BIZONYOS IDOSZAKAIT TORLESRE, VALTOZTATASRA?

-------------HARMADIK--------------
Az enekes amikor azt enekli “te vandorlopatkany” en ott a vegen befejeznem a hangot, de a kepet mar a “te” alatt kicserelnem, egy vagtazo patkanyra, es kesobb johetne a patkanylabdobogas hangja is, de ha beljebb tolom a kepet a hangsav is beljebbmegy szinkronban.
HOGYAN LEHET A HANG ES A KEP OSSZETARTOZAST KICSIT FELOLDANI, HOGY AMIKOR MAR NINCS KEPEM, MEG LEGYEN HANG UGYANABBOL A FELVETELBOL, HOGY MAS KEPET TEGYEK RA, ANELKUL HOGY VAGOKEPESEN OLDANAM MEG, HOGY AZTAN, AMIKOR AZ ELOZO HANG KIJON, AKKOR A HAMARABB BETOLT KEP HANGJA IS BEJOJJON?
---------negyedik------------
most egy masodik gepen hasznalom a 2 probaverziomat, hany TRIALT lehet hasznalni egy gepen a programbol? Van egy krakkintett verziom is, de abban nincs “Fxplug in” text elesi lehetoseg.
HOGYAN SZEREZHETEK TELJES ES INGYENES VEGASZT? VAN VIGASZ?
-----ot--------
hogyan lehet 1o percnel hosszabb filmet feltolni a youtubera?
Bangkok Charlie videótékájának mai ajánlata a tavalyi év legnagyobb thai mozisikere. Egyfelől könnyű kis nyári limonádé, szerelmes vígjáték, másfelől a 10 éves skytrain - bangkoki magasvasút - szponzorálta film. Ez utóbbi azért szerintem nem megy a film rovására. A film címe…..