Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kicsi---

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tovább folytatódik a Magyar Oktatási Intézettel kapcsolatos eszmecsre. Dzsúúúsz lesz, azt megígérhetem.Sziasztok.Azért írok egy mailt, mert már majdnem egy éve a Magyar OktatásiIntézetnél dolgozok, és szeretnék helyretenni pár dolgot, melybe azálláskereső kisasszonyok és urak…..
Kicsi--- 2010.03.19 00:05:13
Sziasztok :)

Nos a minap én is voltam ezen az interjún. Már egyből rákerestem a cég nevére, és ez a blog jött ki, na mondom, beletenyereltem. De még ilyen "átverősdin" nem voltam, mondom mindenképp látnom kell, meg persze tapasztalatszerzés.
Szintén csinibabák voltak az első nap, interjúztatás, hangos zene stb, azért szépen voltak öltözve, cipő és kiegészítők passzoltak, nekem tetszett, ez dicséret nekik. Majd mikor hazafele mentem felhívott a lány, hogy kiválasztottak és persze gratulál, és ekkor és ekkor kéne idejönni a váralja utcában voltam így oda is kell menni, egyébként érdekelne e. Ezek után simán :) érdekelt, hogy megy ez a "házalás" mennyire kell tenyérbemászónak lenni stb.
Másnap reggel indítottunk egy kávéval, ahol kiderült, hogy nincs fix fizu, innen már nem igazán érdekelt az sem hogy bejelentett e, hanem egy kalandnak fogtam fel a bemutató napot. Majd nyakunkba vettük a várost, és nem kocsival, tömegközlekedéssel, kimentünk a helyre, valóban az igazgatósághoz mentünk, és az épület összes ajtóján bekopogtunk és mondtuk, hogy miért vagyunk és az igazgatóságtól jöttünk, így foglalkoztak és szóba is álltak velünk.
Mennyire kell tenyérbemászónak lenni? Nagyon, hiszen teperni kell, mert minél többet adsz el, akkor lesz alapból fizu, főleg az elején, ha meg alig adsz el valamit, akkor marad az, hogy körbejártad pestet és semmi...de azért mindig van, akit könnyen rá lehet beszélni.
Engem nem zavart volna ez a "házalósdi" mivel szeretek emberekkel foglalkozni, beszélgetni velük, és itt személyesen, nem telefonon. De ahhoz, hogy meg is vegye a brossúrát, nem kedvesnek kell lenni, hanem iszonyatosan rámenősnek..ami nem tetszett: mikor már sokadszorra mondtak nemet,én nem tennék negatív megjegyzést senkire mert nem akar elmenni ilyen - olyan programokra. Nem mindenki jár el, van, aki szeret a családjával lenni, párjával kettesben és nem csúszdázni meg hasonlók.
Miért érte meg elmenni? (ezt az egyik állásinterjún megismert sráctól tanultam)
Hogy tudd mit nem szeretnél csinálni.
Tény: Vannak, akik jók ebben, élvezik, hogy mehetnek, és szeretik is (talán). Ezért nem értik nekünk, miért nem ez az álom-meló.
Ahogy olvastam a kommenteket, a többsége valami irodai melót keresett, de oda elég ritkán hívnak be pályakezdőket. sajnos.
Folyamatosan keresnek új embereket, tehát, aki nem szeretne ilyen munkát, az inkább el se menjen, mert pénzkidobás, aki kíváncsi mint én az menjen el és hozzon új infókat :)