Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bepe79 (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt VV4 - 4X16 2010.12.31 09:52:00
Balázzsal már csak 2011-ben találkozunk, neki is jár a pihenés. Nekem is kijárna, de a sztájlisztok nem hagynak, amennyire a fekete ing megnyugtatott, annyira zaklatott fel a lába szárán harmonikázó nadrág. A vizuális terrort a Villalányok fokozzák, sikoltozva beszállnak egy…..
bepe79 (törölt) 2010.12.31 13:06:30
@badmintonplayer:

Neked hasonló szépeket kívánok (te büdös gyökér...)

:)

Boldog újévet bunkókám!
bepe79 (törölt) 2010.12.31 14:53:46
@Eszter, aki nem ír kommentet: Nem hiszem, hogy fanyalgás lenne akár az, amiről az Ancilla ír, sem az, amiről a fran7, sem pedig az, amit én említettem. Gyakorlatilag mindhárman így látjuk, a többiek vagy nem mernek szólni, vagy jobb a békesség alapon annyiban hagyják a dolgot, vagy akármicsoda, lényeg az, hogy más ezt nem tette szóvá. De nem hiszem, hogy ide csak a mások fenekét fényező dolgot szabadna írni, és csak és kizárólag pozitív hangvételűt a cikkre és az íróra nézve. Egyébként senki nem mondta - ha visszaolvasol, te is láthatod - , hogy a cikkek "nem jó"-k, vagy bajunk van az írójával, nekünk az egyre szaporodó obszcén kifejezésekkel van bajunk. Egyébként megnéznélek a való életben, hogy mit szólnál, ha a párod ilyen kifejezéseket használna, amikor veled beszél ('verd már ki a faszom', 'ne geciskeggggyyéé má' Eszti', stb...), gondolom egyből más lenne a véleményed ezzel kapcsolatban. Ez lehet, hogy picit sarkítás, de ahhoz, hogy érzékeltessem a dolgot, tökéletes. Jah, és a nyelvművelő zseni az nem én vagyok, de nem is az Ancilla, hanem Kazinczy, nem tudom, hogy jön ez ide; de ha neked tényleg mindegy, hogy egy cikk tele van-e helyesírási hibákkal, és trágár szavakkal, akkor az elég nagy igénytelenségről árulkodik.
bepe79 (törölt) 2010.12.31 15:05:06
@Trollszpré: Nyugodtan fújj le a spray-vel, az megoldja biztos ezeket a problémákat, ha a homokba dugod a fejed, és úgy teszel, mintha ez így rendjén lenne. Biztosan a való életben is ilyen megalkuvó, puhapöcsű, érvelni nem tudó, ugyanazt gajdoló lehetsz, további kellemes seggnyalást kívánok neked, és a többi hosszú nyelvű kommentelőnek!
 A Munkahelyi terror blog online aláírásgyűjtésbe kezd, amelynek célja, hogy a Magyar Országgyűlés végre törvényes keretek közé kényszerítse a munkaadókat.  Mindenki találkozott már olyan álláshirdetéssel, amely versenyképes fizetésről, kiváló előrelépési…..
bepe79 (törölt) 2010.08.11 10:43:11
@Toadwart: Eddig nem nagyon szóltam hozzá a blogokhoz, csupán read-only üzemmódban voltam, de van egy jópár olyan hozzászólás, ami egyszerűen bicskanyitogató, és felháborító!
Hála az égnek van munkahelyem, de azoknak, akiknek nincs, és ilyeneket olvasnak, azoknál biztos, hogy felmegy a pumpa rendesen.

1., TILOS kikötni azt, hogy milyen településekről jelentkezhet a munkavállaló, és mely településekről nem (diszkrimináció--->több milliós büntetés (ha netán HR-es vagy, akkor ezt tudnod kéne))

2., ha HR-es vagy, akkor milyen alapon minősíted a munkakeresőket ezen - és még ki tudja, hány másik - a blogon, és milyen alapon idiótázod és sötét gyökerezed le őket (akikből te élsz, ha HR-es vagy)

3., valószínűleg azért jelentkeznek 10-nél többen egy álláshírdetésre, mert millió felett van a munkanélküliek száma az országban !!! (ha netán eddig nem tűnt volna fel), és egy pozícióra azért jelentkeznek a kritériumoknak nem megfelelő emberek is, mert reményvesztett (2 éve nem veszik fel sehová, semmire), mindent megpróbál alapon, mert a kritériumok és követelmények túlzóak és nem teljesíthetőek (lásd raktáros hírdetés, de még lehetne példaként hozni száz vagy ezer másikat (és ez viszont nem túlzás))

4., ha szerinted beteg fikció, hogy túlozzák az elvárásokat, akkor vedd légyszi a fáradságot, és olvass végig 20 vagy 30 IT-s hírdetést az itteni pestiek közül (vagy akárhonnan feladva): egy személyben legyen mindenki php, mysql, mssql, java, pascal, c++, c, apach, sap, lotus notes, domino, sun, solaris, oracle, linux/unix tudor (tisztelet a kivételnek, az olyan hírdetőnek, aki nem hiszi, hogy ilyen ember létezik egy személyben). És hozhatnék példát nem IT-s területről is, lásd a fenti raktáros hírdetés példát.

5., az emberek tudják (sajnos, mivel megtapasztalhatták már), hogy a pozíciók nagy része, amikre behívják őket, már rég elkélt, és csak falnak, statisztikának, stb. hívják be őket elbeszélgetésre, mert a háttérben már rég elnyerte a pozíciót valamelyik szarházi főnöknek vagy felettesnek az akárkicsodája... (tisztelet itt is a kivételnek)
Na ezen kéne változtatni, és nem pedig azon csodálkozni, hogy egy állásra 500-an jelentkeznek, amikor 1 milliónál több a munkanélküli egy 10 milliós országban.