Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sinister Eyes

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kivételesen semmit nem kell tennünk ahhoz, hogy okosabbak legyünk, csak várni: mához három hétre sokkal többet tudunk majd a magyar politika jövőjéről. A parlamenti választás legfontosabb kérdései április 11-én eldőlnek: (1) kiderül, hogy van-e esélye a Fidesznek a kétharmadra,…..
Sinister Eyes 2010.03.21 11:52:28
Borzasztó érzés lehetett látni Gyurcsány Ferenc párton belüli riválisainak azt a baloldali rendezvényeken rendre hiányzó rajongást, szeretetet és érdeklődést, amely a volt kormányfő mai fellépését körülölelte. A döntően nyugdíjas korú és meglepően lelkes…..
Ma délután 4 órakor lejárt az ajánlószelvények leadási határideje. A hivatalos honlap szerint az MDF és az LMP az előzményekhez, a jelölési folyamat nehézségeihez képest komoly bravúrt hajtott végre: mindkét párt esélyes arra, hogy az ország minden pontján ott legyen a…..
Sinister Eyes 2010.03.19 21:59:22
@DeMarco: Ez a magyar demokrácia, a magyar választási rendszer: a magyar valóság tükörképe! Törvénytelenség, jogsértés, csalás... Büntetlenül! Pont ezért tart ott ez az ország ahol, ez az elmúlt 20 év esszenciája. Valódi rendszerváltást végre, felelősségre vonást, elszámoltatást! Rendet!
Egy választás kapcsán, ahol szerencsére mindig eljön az igazság pillanata, kiemelt jelentősége van az eredmények utólagos magyarázatának. Márpedig – gondolhatják a pártok - ezt nem lehet a véletlenre, vagy az esetleg nem elég illeszkedően gondolkodó elemzőféleségek és…..
Gulyásdemokrácia Egy igaz Magyar 2010.03.18 11:29:00
Elsőre nem is igazán értem, mi a baj ezekkel a képekkel a Jobbik-szóvivőről. Méghogy nem összeegyeztethető a füvezés, a melegfelvonulás résztvevőinek ölelgetése, és a hasonló dolgok az igazi magyarságtudattal? Dehogynem!Kezdjük például ott, hogy mosolyogva ölelkezik…..