Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ropesz

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
NapiApp Kopogj a telefonodnak 2014.05.06 12:00:00
Elég nagy szám volt mikor az első LG G2 telefon a kezem közé került és egy dupla érintéssel fel tudtam oldani a kijelzőt. Ez a kis funkció eddig nagyon hiányzott a jelenlegi telefonomból. Szerencsére csak eddig.Az Angs App fejlesztőcsapata megalkotta a Knockr nevű alkalmazást, ami…..
Egészen pontosan 32 percig bírtam nézni a Hellcats című CW-újonc pilotját, ott szakadt el a cérna, és kapcsoltam ki a tévét, mielőtt kárt tettem volna benne. A főleg 18-34 év közötti nőket célcsoportnak kipécéző adó ezzel a sorozattal sem váltja meg a világot, a nyitány…..
Fura problémába ütközhet a TV2 jövőre, hiszen lehet, hogy meg kell változtatnia egy sorozatának címét – már persze, ha az a cél, hogy az továbbra is értelmes maradjon. És ezúttal nem NCIS - Tengerészeti helyszínelők-szerű váltásról van szó. Egy filmnek könnyű címet…..
Alig négy napja írtam itt az LMP népszerűségéről, azzal a kérdéssel: miért szavaznak százezrek olyan pártra, ami lehet szimpatikus, de nem tudunk róla semmit? Azóta fordult pár nagyot a világ. Az LMP 2010. április 11-e óta parlamenti párt. Miért?Az LMP önmagát elsősorban zöld…..