Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rajbaba88

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LáTóHaTáR Román orvoslás. 2010.10.07 05:04:00
Egy Olt megyei férfi 1 kg cseresznyét evett meg magostól és szárastól, amitől szorulása lett, a gyümölcsöt pedig alkohollal kísérte le. "Szorulásom lett, így bedugtam magamnak egy kalapácsfejet, hogy összetörjem a magvakat" - magyarázta a férfi. Mivel ezzel a…..
Eljött az a pillanat,amit már minden focidrukker várt világszerte,rajtol a labdarúgó világbajnokság 2010-es kiírása.A helyszín Dél-Afrika,ami megadja a torna pikantériáját,ugyanis  bűnözés szempontjából a világ legveszélyesebb helyeként tartják számon.Mindennapos …..
LáTóHaTáR Kihalhat a banán! 2010.05.27 16:55:00
Pár évtizede szüleink órákig álltak sorba az áruházban, hogy banánhoz juthassanak. Nemsokára mi is így járhatunk, hiánycikk lehet, sőt jóslatok szerint kihalhat a banán.Aki szereti a banánt, most egyen sokat, raktározza el az élményt agyában, és majd unokáit szórakoztathatja…..
LáTóHaTáR Mik vannak?! 2010.05.24 03:13:35
Finoman szólva is különös eset történt Ercsiben. Egy férfi vasárnap reggelre virradólag lefújta méreggel egy család több tagját, majd a dulakodásban meghalt.Vasárnap reggelre virradólag eddig ismeretlen okból egy férfi vegyvédelmi ruhában rárontott egy házra, majd többször…..
LáTóHaTáR Klipelemzés. 2010.04.22 19:56:00
Ma kielemeztük Britney Spears-Everytime videóját,és több dolgon nem tudtunk eligazodni.Úgy döntöttem,hogy megosztom veletek is a bennünk felmerült kérdéseket,hátha valaki értelmes válaszokat tud adni.No de nézzük sorban ezeket: 1: Mikor hazaérnek,hogy lehet az,hogy már tele van a…..
Hetek óta terrorizálta egy bukaresti társasház lakóit egy fiatal férfi. Az angyalarcú fiú a szomszédból mindenkivel jóban volt: az időseknek segített kosarat cipelni, a nők előtt kinyitotta az ajtót, a kutyasétáltatókkal barátságosan elbeszélgetett, a kismamáknak pedig cipelte…..
A vulkáni hamufelhő szemmel alig érzékelhető, tehát nem a látási problémák jelentenek gondot a repülőknek. Sokkal inkább a rendkívüli keménységű mikroszemcsék, amelyek között közel ezer km/h-ás sebességgel vág utat a repülőtörzs. Ennél a sebességnél a szemcsék szinte…..
LáTóHaTáR Nosztalgiázzunk! 2010.04.13 18:48:00
Amikor még nem volt 24 órás rajzfilmcsatorna,alig vártuk,-legalábbis a korosztályom-hogy eljöljön a "családi mozidélután".Emlékszünk még rá?:) De természetesen este se voltak olyan műsorok mint ma,néztük ami volt. Azért már később vetélkedőkkel is…..
Whitney Houston "I Will Always Love You" dala, egy kínai fiú előadásában.Érdemes végignézni/hallgatni... ..
Egy cigány meghalt, több pedig megsebesült a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Arlón, amikor két társaság összeverekedett a település cigánysorán hétfőn a déli órákban. A helyszínelés még tart, több mozdonyszőkét előállítottak - tájékoztatott a sündőrség. A mentők…..
Rajbaba88 2010.04.06 20:10:33
Az izraeli légi- és űrerők két, első ránézésre civil küllemű felderítőgépe repült át szerdán Magyarország fölött.A gépek kétszer meg is közelítették a ferihegyi nemzetközi repülőtér leszállópályáját Vecsés irányából, majd leszállás nélkül távoztak.Hogy mi…..
LáTóHaTáR Antirasszizmus 2010.03.21 02:10:00
"Az ENSZ 1966-ban jelölte ki március 21-ét az antirasszizmus világnapjának, ezzel állítva emléket egy 1960-as dél-afrikai, vérfürdőbe torkollott apartheid-ellenes demonstráció 69 áldozatának." Na igen...Eljött a nap,itt az idő,hogy mélységesen elhatárolódjak…..
LáTóHaTáR Bajnokok Ligája 2010.03.20 12:28:00
Tegnap délben az UEFA főhadiszállásán, Nyonban kisorsolják a Bajnokok Ligája negyeddöntőinek párosítását, és a sorozat további menetét,ami a következő:                                  …..