Regisztráció Blogot indítok
Adatok
västra

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát igen, itt is változások vannak. Nem is kevés.   Ide 2004, 2005 és 2006-ben hoztak pszichiátereket  Magyarországról. Igy lett a megyében összesen 12 magyar pszichiáter. (és ez csak Örebro megye!!) Rajtunk kívül importáltak pszichátereket…..
(ez egy dühödt írás lesz, nem muszáj elolvasni, de nekem ki kell írnom magamból) Ez a feljelentősdi itt egy nagy közös társasjáték. Sajnos mi is rákényszerülünk, hogy beszálljunk. A sok feljelentésre, ami miatt ilyen-olyan vizsgálatok indulnak (Socialstyrelsen,…..
västra 2010.03.18 19:12:48
@Mentolosmájkrém: Igazán nem osztom a Te véleményedet hogy a növér képzés az SFi folytatása lenne. Az igaz hogy a munkanélküliség helyett sokan választják a tanulást, de nem tartom valószinünek hogy egy "buta arab" teljesiteni tudná az elvárásokat. Mellesleg én csak svédekkel járok egy osztályba. De szívesen megmutatnám az anatómia könyvemet mennyi mindent próbálnak beletuszkolni a fejembe a 1,5 éves képzés alatt.
Szabó Ildikó vagyok pszichiáter és neurológus.2006 májusa óta dolgozom Svédországban, Karlskogában a Pszichiátriai Klinikán.Előtte 23 évet dolgoztam betegágy mellett Kiskunhalason és Szegeden. Az egész család velem van. Gyerekeim Gábor, Alexandra, Barnabás itt járnak…..
västra 2010.03.18 18:55:04
@szil5:
Èppen én is erre a képzésre járok és néha ( söt sokszor) megkérdöjelezem hogy most idegsebész vagy netán karsiologus vagy csak egy sima növér leszek. De legalább megnyugtat ha netán valami gondom van bizalommal fordulhatok magam felé mert volt már eset hogy a vårdcentralban könyvet kezdett lapozgatni az orvos hogy mi is lehet a bajom. :)