Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Judgement

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez lehet majd változik, de elsőre elég alibizésnek tűnik az album. Legalábbis az első dal mindig ütősebb szokott lenni, ez most olyan semmilyen. Egy megjegyezhető dallam sincs benne. Közben elért a másodikhoz a lejátszó. Ez olyan női énekes, szomorú. Anathemás, biztos könny…..
Judgement 2014.06.09 17:23:17
Az ő esetükben nem tudok megelégedni annyival hogy szódával elmegy.
Minden rosszindulat nélkül, de pont az eddigi teljesítményük alapján egyet kell értenem, egyre kevésbé eredeti a megszólalásuk.

Jó látni hogy szeretik amit csinálnak, és a zenének élnek, csak valahogy már nem olyan karakteres a végeredmény.
A túlzott kiegyensúlyozottságuk lehet az oka :D

Hiányoznak azok az érzelmek, érzések által motivált ihletett pillanataik, amik meglepőek és ezredjére is emlékezetesek voltak.
A We're Here-en hallatszott nagyon jól, hogy a Natural óta eltelt hosszú szünet alatt mennyit változtak. Pár szám pl. már évekkel korábban felbukkant, így az album nem is lett egységes. De összességében, a két új album előre vetít egy olyan utat, ami számomra kevésbé ígéretes.
Majd néhány albummal később meglátjuk merre tart ez az új út :)

Minden szándékom és szeretetem ellenére, már nem üt akkorát a zenéjük. Pedig anno képesek voltak azonnal lerúgni a lábamról és csak annyi erőt hagyni, hogy újra elindítsam, mert muszáj volt hallanom.
Tény hogy profik, tökéletesre tudják csiszolni a megszólalást, bár itt pl. kifejezetten zavaró, olcsó és kissé pátoszos számomra a szimfonikus háttér.

Emlékszem egy barátom anno korholta a Judgement albumot, mert nem tetszett neki a végletekig polírozott a hangzás. Mit szólhat ezekhez?
Ha legalább több kísérletező szándékú darab lenne az albumon, ami izgalmat és új dolgokat kínál. Nekem ez inkább inkább semmilyen.
Hallottam már, hallottuk már és valahogy nem érzem hogy még egymilliószor akarom hallani ugyanezt.

Lehet nem ártana nekik egy kis alkotói szünet, a koncerteken úgy is mindig zseniálisak.

Írhatnám itt hónapokig. Még hallgatom, de nekem az új vonal egyelőre csalódás :(
Amikor egy amerikai konszern neonáci biztonsági őrökkel felügyelteti a lengyel és spanyol vendégmunkásait Németországban. Finoman szólva érzéketlenség. A cég, ami abból az Amerikából jön, ahol a PC sokkal kisebb megszegését is komoly retorziókkal torolják meg az élet minden szintjén. Nos, ez a cég…..
Judgement 2013.10.26 13:25:33
Nekem egymást követő két évben is sikerült élveznem az amazon és a német közvetítőcégek vendégszeretetét. Hozzá kell tennem hogy az itt olvasottak tényleg nem egyedi esetek!
Ugyanilyen körülményekről és bánásmódról számolt be több magyar is akikkel beszéltünk az ottlétünk alatt.
Folyamatos és indokolatlan zaklatás a biztonságiak által, az amúgy penészes és visszataszító szálláshelyen, ami természetesen messze volt mindentől.
Az étel ehetetlen, kevés és ha nem érsz oda percre pontosan, nem is kapsz belőle.
A munkatáborban is korrektebb bánásmódot tapasztalhatott az ember.
Ennél volt jobb eset is, mikor a szállás relatíve kellemes volt (szállodai szobák) de a vacsora és a biztonsági személyzet nagyjából azonos volt. (ez konkrétan az enyémtől 5-10 percre volt!)

Viszont fontosnak tartom megemlíteni hogy nekünk tavaly igen nagy szerencsénk volt (sőt tavaly előtt is!) mind a szállás mind az étkeztetés tekintetében.
Tavaly konkrétan (nem tudok máshogy fogalmazni) kinyalták a s***ünket.
Saját szagelszívós fürdő, sokaknak erkély vagy terasz, szekrény fiók, lcd tv és mini hűtő képezték a szálláshelyünket. Utóbbit elvileg tilos volt használni, de gondolom sokunk tett a dologra, és ott tartotta a szendvicskéjét.
Wifi az épület több pontján is, sőt a recepción számítógép is volt a vendégek részére, amit mi is gond nélkül igénybe vehettünk.
Nemhogy H.E.S.S. nem volt, de nem egyszer előfordult hogy az igazgató személyesen nyitotta ki az olcsó lőrénket, mikor a bár melletti fotelekben iszogattunk!
Légkondis dohányzókalitka a fázósaknak, fenyőfás kivilágított kis park azoknak, akik nem akartak öt perc alatt hamutálszagúak lenni.

A vacsoránk az esetek nagy részében kiváló volt, legalábbis a korábban tapasztaltakhoz képest! Nem egyszer volt rántotthús frissen sült hasábburgonyával, kecsap és párolt zöldség. De még a lencsefőzelék is hozott egy elég korrekt menzás színvonalat.
Néha úgy degeszre ettük magunkat hogy áldottuk a liftet az épületben!
De ne feledkezzünk meg az elégedetlenkedőkről!
Ilyen körülmények mellett, ahelyett hogy egy tetszőleges istent imádva adnának hálát hogy nem egy penészes lyukban várják a hazaút napját, egyesek nem átallottak pampogni.
"Van akinek a sz*r is ízetlen".
Azért valljuk be a jelenlévők jó részének a legjobb kulináris élménye a drágább kolbásszal készült paprikás krumpli lehetett, meg az édesanyja perkeltje, de úgy tudtak fanyalogni mintha minden este legalább a Remizben vecsernyéznének.
Részemről örültem hogy minden este kiadós mennyiségű meleg étel jut nekünk, ami után egy kényelmes szobában aztathatom amgam a zuhany alatt, és puha ágyban pihenhetem ki az aznapi robotot.

Jöhetnek ak özhelyek a feketéről, fehérről meg az érme oldalairól.
Két éve már a megérkezésünk napján eltűnt az étkezőből egy FÉM kávéskancsó, majd ezt követően a szálloda folyosójáról egy vezeték nélküli jeltovábbító, amit a szállodás vett hogy az emeleten lakóknak is elérhető legyen az internetezés lehetősége.
Az egyik kollega még a hónap folyamán úgy beba**ott, hogy rommá zúzta a szobáját, ablakostul, majd a kiérkező rendőrök közül egy, plusz az illető egyik barátja kellett hogy ránehezedjenek, mert annyira megtébolyodott.
Így építi tudatosan a jövőjét egy külföldre szakadt hazánk fia.
De néhány értelmiségi kolléga pikkpakk otthonossá varázsolta a lakrészét. A többi emeleten is jól hallható, igénytelen mulatós zenére közelebb merészkedők, dohányfüstben úszó szobát találtak, atomrészeg alakokkal. Nem volt ritka hogy töb napot is inkább a regenerációnak, vagy épp a tovább töltésnek szenteltek munka helyett. Lelkük rajta, én inkább az eurókat gyűjtögettem.

Az hogy a szálloda bejárata is csikkekben úszott már csak hab volt a tortán. Nyilván elküldtek a francba mikor kedélyes hangnemben megemlítettem, hogy az öt méterre lévő kukát és a pár lépésenként fellehető csatornafedeleket is igazán használhatnánk, ahelyett hogy putrivá alakítjuk az ajtó környékét.

A megérkezésünket követő napokban ki lett adva nekünk hogy viselkedjünk rendesen mert itt jó híre van a magyaroknak a jó magatartásuk és korrekt munkamoráljuk miatt! Viszont néhány más országból érkezett idénymunkásnál már a többszöri verekedés vagy akár a csoporton belüli nemi erőszak is előfordult. A munkahelyi lopási kísérletekről nem is beszélve, amiről rendszeresen lehetett hallani.
Erről csak annyit, hogy aki egy olyan helyen is megkísérli a több száz eurós okostelefonok kicsempészést, ahol jóformán csak külön urológus nem vár ránk a kijáratnál hogy az ötfős securitys vegzálás után még ő is átvizsgáljon, az meg is érdemli az ezzel járó következményeket.

Vannak páran akikben fel sem merül hogy ez lehet ezt máshogy is mint otthon (a városka amúgy nagyon tiszta volt és rendezett).
Nem becsülik meg amilyük van, sőt ahelyett hogy meghúzná magát és remélné hogy nem lesz oka senkinek ránk panaszkodni, inkább hőzöngés és visszabeszélés a reakció.

Ugye ki jár pórul? A szerencsétlen aki képes egy hónapot csendben és nyugalomban ledolgozni egy rakás idegennel :)
  Nos itt az idő. 971 kép érkezett, van aki 4 perccel éjfél előtt küldött még. Mit mondjak, nehéz volt. Annyi kép jött, hogy a videóba se tudott minden jó kép bejutni. Már így is túl hosszú volt a videó. Itt lehet minden képet…..