Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drhouse12

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi napokban Farkasházy Tivadar több reggeli műsorban, így a Tv2-n a Mokkában, az MTV-n a Napkeltében és a Klub Rádió Reggeli gyors című műsorában is nyilatkozott elbocsátásról. A vele készült interjúkban többször hangsúlyozta, hogy Gellért Kis Gábor, a Magyar Rádió…..
drhouse12 2007.06.28 19:24:42
Kedves Stein!
Még életemben nem írtam fórumokra, olvasni viszont szeretem, de most nem bírom ki:)Bocs mindenkitől, ha rutintalan lesz, de néhány jellegzetes dolgot kiemelnék:
1. Bár én nem olvasok/hallgatok/nézek Farkasházyt, mert nem szeretem a lóversenyt, és a roppant izgalmas operabeszámolók sem kötnek le, de az vitathatatlan, hogy a Rádiókabaré neve összeforrt az Övével. Kirúgásában nyilvánvalóan van csakazértis. De ez természetes. Mint ahogy az is, hogy ha valaki úgy érzi, mméltánytalanság érte, megpróbálja felhasználni a kapcsolatait, hogy megvédje magát.(az vesse rá az első követ, aki nem így csinálná. az, hogy ezek a kapcsolatok politikaiak, azt a közeg adja) Ezt kiadni adásban ízléstelen, hiszen nyilvánvaló ki a halott oroszlán, akibe ugye nem rúgunk.
2. Ennél súlyosabbnak tartom a 350 millió áll szemben 10 millióval kijelentést. Egyfelől, aki ilyeneket mondd alkalmatlan egy szervezet felügyeletére. A 350 millió lealkudása munkaköri feladat, amiért valaki kaphat sikerdíjat, de azt mondani, hogy cserébe elherdálhat 10et?! Ezalapján ha valaki egy közbeszerzésen az állam nevében lealkuszik 100 milliót, akkor ne firtassuk, miért nem tud elszámolni 5-el? Ezek az ottani morális állapotokat jellemzik...
3. Azt kifejezetten szimpatikusnak tartom sokakkal ellentétben, h. Farkasházy nem a többiek nevében szól álszent módon, hanem a saját nevében.
4. A comment.com cikke, és Stein hozzászólásai késztettek azonban írásra. Nemritkán szórakoztat, ha szellemes, jó újságírók nem szeretnek egy celebet, és "kivégzik". Ezt még akkor is élvezem, ha nem értek egyet az írással, vagy más a véleményem az adott személyről. Jelen esetben viszont: -lehet, hogy nem fog ettől Farkasházy tönkremenni, de attól, hogy valakinek van pénze, még fájhat neki a dolog. - a Fábrys hibáról túl sokat ne beszéljünk, szerintem ez a stílus (amit tényleg kedvelek)ilyen hibát nem nagyon tűr el. - különösen nem tartom ízlésesnek ezeket a megszólalásokat, annak tükrében, hogy hetek óta megy köztetek a pengeváltás. Ezen a dolgon csámcsogni kicsinyesnek tűnik.

Befejezem, bocs mindenkitől, ha uncsi, hosszú lett. :)