Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Glew

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak egy rövid emlékeztető, hogy az új szemeszterben is elindítjuk a világ első és egyetlen olyan egyetemi kurzusát, mely orvoslásról és web 2.0-ról szól medikusok, népegészségügyi, fogász- és gyógyszerészhallgatók számára.Most magyar nyelven megy és 10 alkalmon…..
MedIQ Wii Fit: Update 2008.04.20 19:45:17
Nemrég írtam a Wii Fitről, korunk egyik legjobb, gyerekeket, felnőtteket egyaránt mozgásra ösztönző ötletéről. Íme a trailer: A napokban több olyan írást találtam, mely a Wii Fit hosszabb idejű használatának eredményét ecseteli. Van, aki leírta, régen nagyon ritkán…..
Glew 2010.09.30 23:37:04
Ugyan az a téma kissé más megközelítésben: www.youtube.com/watch?v=_iYBmAVuBns Ajánlom az angolul értő és jó humorérzékű embereknek! ;)
erasmus karlsruhe ez is megvan 2010.06.10 21:16:00
Megtörtént, megtettem az utolsó nagy lépést a BME-től való elszakadás felé. Felvettem a Neptunban a „Diplomatervezés” c. tantárgyat. El se hiszem, hogy egy fél év és vége az egyetemi tanulmányaimnak (legalábbis nagyon remélem). Ijesztő, hogy mennyire gyorsan elrepült…..
Elnézéseteket kérem, hogy az utóbbi időben viszonylag ritkán jelentkezem, de most, hogy minden hivatalos ügyem rendben van, megy a némettenfolyam, belerázódtam kissé az ittlétbe, kissé elvagyok, mint a tejbetök. A héten eddig nem nagyon történt semmi nagy esemény, az életem folyik…..
Glew 2010.03.24 10:59:23
Elmúlt hetem meghatározó élménye a működő biciklim. Iszonyatosan megkönnyíti az ittlétet. Gyorsan, egyszerűen, minimális fáradsággal, az egészséges életmód jótékony hatásait élvezve tudok közlekedni a városban. Nagyon hálás vagyok Istennek, hogy sikerült…..
Glew 2010.03.21 13:54:00
@Magdefirk: Rájöttem. Bocsi, a felesleges zaklatásért, néha elöbb cselekszem és csak utána gondolkozom...