Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cselyusz

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország–Ukrajna 3-1 2012.04.16. 15:47 F. Kapus..
cselyusz 2012.04.16 16:56:27
"Bátran kijelentem, mindenki ellen reális esélyünk van a győzelemre, mi, játékosok lennénk a legcsalódottabbak, ha nem sikerülne a szakosztályvezetés tervét megvalósítanunk, és nem jutnánk minden fronton a legjobb négy közé" – mondta blogunknak Láda Balázs, a…..
Nagyon becsülendő 4-2-es győzelmet arattunk a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság nyitómeccsén. Mérkőzésen belül folyamatosan és sokat javult a magyar válogatott teljesítménye, mert az első harmadban mutatott indulósebesség kevés volt a Dél-Korea elleni sikerhez. Az…..
cselyusz 2010.04.18 09:59:18
@DominiKing:Ez a MAGYAR mentalitás ,szép. Mentegetőznek mi szurklók még tapossunk rájuk nehogy má biztasuk őket, még a végén elbízzák magukat.Nem volt a legjobb meccsünk tény,de hoztuk ez a lényeg . Szerintem a leggyengében Sator mester teljesít kevés az ha tengerentúli stilust eröltetjük ahhoz oda is kell érni a belőtt korongra állandoan ezt eröltettjük .Fiatalitás jegyében vihettek volna fiatal védőket hátha megszoknák ezt a sebességet.
Hajrá Magyarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A szerda esti New York-i házirangadón mérföldkövéhez érkezett nemcsak az NHL, hanem az egész sportvilág. A rádiós és televiziós mérkőzések után most először közvetítettek sporteseményt 3D-ben. A választás a Rangers–Islanders összecsapásra esett. Azért egy-két…..
Brent Seabrook, a hazaiak hátvédje a Chicago–Anaheimen belement egy adok-kapokba, és rosszul jött ki belőle. Először arccal a palánkra taszajtotta Correy Perryt, a Ducks egyik legjobb játékosát. Ezt persze nem hagyta szó nélkül James Wisniewski, a vendégek bekkje –…..
cselyusz 2010.03.18 16:47:52