Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pirosszeművízió

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Negatív kampány Székfoglaló 2008.05.22 19:50:00
Eredeti itt...
pirosszeművízió 2011.08.12 23:20:41
  Nem tudom, két lakossági fórum között hány olvasónk látogatott ki március elején az Utazás 2010-re a Hungexpóra. Mi kimentünk, de hát finoman szólva kitántorogtunk a helyszínről. Egzotikus utazásokra nincs pénzünk, a társasutakat utáljuk. Különben is jobban…..
pirosszeművízió 2010.03.25 08:52:17
@Samott: A párhuzamot vonó választóknak mindegy, mit emlegetsz, nekik minden mindennel összefügg, a fejükben már beállt az mszp-fidesz-jobbik nagykoalíció, lejátszott meccs már számukra, hogy Orbán Viktor az államfő, Vona Gábor a miniszterelnök, Lendvai a házelnök és Gyurcsány Ferenc az ellenzék.
  A hajrára előkerült (via Benei Péter) az első értékelhető, sőt, kifejezetten jól sikerült MSZP-s vírusvideó is, ami ráadásul nem a low budget feliratos megoldással készült, hanem rendes szinkronhangokkal (ami inkább utal profi munkára, mint lelkes mesterházysta…..
  Tempetőfi kolléga ismertetett meg minket a PhotoFunia határtalan bőséges lehetőségeivel. A webes szolgáltatással az is vidáman fotosopolhat, akinek önerőből még egy drop shadowra se futná. Kedvcsinálónak néhány gyermeteg próbálkozásunk:  …..