Regisztráció Blogot indítok
Adatok
XOR

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Sokan hajlamosak azt hinni, hogy a vibrátor a modern világ találmánya, pedig a péniszt utánzó kis játékszerek valójában egyidősek az emberiséggel. Persze, a helyes szóhasználat inkább a dildó, mivel ezek az eszközök egészen 1869-ig nem vibráltak.  A legrégebbi ismert…..
Az indiai Benáresben élő aghorik európai szemmel igazán hátborzongató rituálékkal gondolják megtisztítani magukat és lelküket. Egyebek mellett emberi koponyából készült edényből étkeznek, nem ritkán emberhúst. Az India északi részén található Benáresben (vagy más…..
XOR 2015.03.08 17:43:01
@whw:
"aminek nevében teljes népeket hánytak kardélre" - Hagyjuk már ezt a mazonikus propagandát.

Létszemléleted elég egyszerű. Netán materialista vagy? (Akkor definiáld nekem az anyagot...)
Ezt a bejegyzést azért nyitom, hogy az adott témában eszmecsere folyhassék alatta.Egy rövid magyrázat:EA -nak vagy Expert Advisor-nak hívják azokat a programokat MT4 alatt, amik automatikus kereskedést folytatnak..
XOR 2010.03.19 00:02:02
@trader55:

"Ellenben szépen tudnak működni a tech. elemzés legalapabb ismérveire épülő stratégiák. Ezeket azonban nem lehet leprogramozni, mert a matematika nyelvén nem írhatók fel." Itt arra gondolsz, hogy nehéz, (ha nem lehetetlen) leprogramozni a TA által használt alakzatokat, ellenben könnyű használni a különféle indikátorokat, amik azonban gyakran fals jeleket adnak, ráadásul késve?...
Nem vagyok programozó, de úgy gondolom - hogy az alakzat felismerést, részben talán le lehet programozni. Van az FXDD nevű forex brókernek egy Auto Chartist nevű minta felismerő alkalmazása. Az ismertetés alapján egyszerűbb elemeket (trendcsatorna, kitörés) ismer fel, és berajzolja a trendvonalakat. Ezen kívül nem csinál semmit, ezért sok értelme nincs (azt mutatja, amit úgyis látok), ezért nem is próbáltam.