Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsabor

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nekem nagyon tetszett, szerintem zseniális ötlet, és abszolút motiváció. Bárcsak nálunk is lenne rá keret és ötlet, mint az ohioi rendőrségnél. Vagy lenne olyan cukrászda, aki szponzorálná. A gyereket, aki a bringán bukósisakot visel, felírja a rendőr... Még egy cédulát is…..
A hétvégi tömegjelenetek után kialakult kisebb hírvihar után mára sűrű piktogramozás jelent meg a Margit híd úttestjén. A Kerékpárosklub áldozatos szakmai munkájának és a BKK-val való együttműködésének gyümölcseként végre sűrűn és jól láthatóan jelölték ki a…..
Ez annál is inkább vicces, mert lélekben a legkellemetlenebb autós vagyok, és úgy is gondolok magamra: türelmetlenkedek, ha valaki bénán vezet, amikor pofátlan, ha közlekedésszervezési baklövéseket látok, és főleg pedig, ha tízzel csalinkázik előttem egy bicikli.Na attól…..
Pástétomnak, rántva, sütve, bárhogy legyen, imádom a padlizsánt. Csodálnivaló az a gyönyörű mélybordó szín, az a tenyérbe simuló cseppforma! Törökparadicsom és tojásgyümölcs néven is fut, és mindkettő méltó hozzá: az előbbi egzotikus, az utóbbi mesei. Első…..
Anyai nagyanyám tanított meg a csuszatészta-készítés fortélyaira. Nemcsak engem, minden lányunokát, aki jó időben volt jó helyen. A „jó idő” egy meleg nyári nap volt szünidőben, a „jó hely” pedig egy dunaújvárosi lakótelepi lakás, a másodikon. Azon…..
Hello!Sose gondoltam volna, hogy eljön a pillanat, amikor blogot csinálok, de tévedtem...Kínomban azon röhögtem reggel, hogy már biztos van valahol egy blog, ahol leírják, hol iszom aznap este, hogy aki le akarja nyúlni a pénztárcámat, telefonomat, bármimet, az könnyen megtaláljon.…..
Zsabor 2010.03.30 16:17:50
Zsabor 2010.03.31 12:21:01
Ez a recept új fejezetet nyit majd életedben, egy csapásra megváltoztatja szemléletedet, visszaadja elveszett hitedet - ha elveszett -, és csupa nagybetűvel szerepel majd a recepttáradban, ebben biztos lehetsz. Amióta birtokában vagyok, már tudom, nagy meglepetések érhetnek ugyan az…..
 A tulajdonközösség a világ több térsége után Észak-Dakotában sem bizonyult működőképesnek, Dél-Dakota mégis tesz egy próbát.  Az Egyesült Államok szerte biciklikommunizmusként emlegetett kísérlet már tavaly csúnya véget ért. Az Észak-Dakota Egyetemen hallgatói…..
Van, aki lenézi ezt a nemtelen szervet, és csak a combra vagy a mellre esküszik. Pedig a szárnyacskák az apró csontokhoz tapadó inakkal, izmokkal olyan szaftosak és ízletesek, hogy csak igazi ínyencek tudják értékelni. Anyám például sosem pályázott a pörköltben vagy a levesben a…..
Nem kell megijedni! A cím csak szóvicc, és onnan ered, hogy az olaszok „maiale di mare”-nak, azaz a tenger disznajának nevezik a nagytestű tonhalat. Lássuk be, nem tartozik a sós vizek legnemesebb lakói közé, mint például a kardhal vagy a királyrák. Itthon leginkább…..
A mesében az öreg király megkérdezi három leányát, mennyire szeretik őt. A két nagyobbik égre-földre, életre-halálra esküdözik, apjuk legnagyobb megelégedésére, ám a legkisebb, legszerényebb királykisasszony azt mondja méltóságos édesapjának: „Úgy szeretlek, mint a…..
Micike már tudja, érzi minden porcikájában, hiába tartanak még javában az éjszakai fagyok, a tavasz a küszöbön toporog. Micike fittyet hány a hőmérőre, hanyatt veti magát, úgy forgolódik, kéjesen miákolva, hogy szinte bosszantó. Mitől érzi magát ilyen jól ez a macska?…..