Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IkeaWazz

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hónapja írtunk az IKEA csomagmegőrzőjének megbízhatatlanságáról és már meg is érkezett az akkor megtörtén feljelentés nyomán elindult ügy lezárása. Gyanusított nincs, csak 3 ugyanolyan eset, az IKEA leszarja, a rendőrség meg úgyszintén. A múltkori IKEA-csomagmegőrzős…..
IkeaWazz 2010.04.22 09:03:07
@raptor88: Bakker, told már be a kész szöveged egy helyesírás-ellenőrzőbe, vagy simán egy Wordbe, komolyan fárasztó kibogozni, mit is akarsz.
Mondjuk úgy sem lesz értelmesebb :)

Szal, alapvetően azért voltam olyan hülye, hogy vártam 4 órát a rendőrőkre, mert a hazudós ikejás szerint csak így lehetett (volna) a későbbiekben betekintést kérni az előtéri kamerák felvételeibe. Illetve, bár ez neked eszedbe sem jutna- a feltételezett életkorodból kiindulva- de nekem valamit prezentálnom kell a cégem felé, akié a notebook volt - hogy nem én adtam el az ecserin, hanem itt a jegyzőkönyv, elvitték. Ez az alap.

Egyébként a vásárlói morál hogy a pék ..szába kerül ide? A svéd húsgolyók, meg a felsőbbrendű(?) vásárlók? Ha rossz hely, miért dolgozol ott? Vagy vásárlóként saját tapasztalat alapján fikázod azt a vásárlót, aki zárás után ott van? Ezt a logikai bukfencet bebuktad :)

Apropó Üdvözlöm Geröcs Urat a PR-en :)))
IkeaWazz 2010.04.26 20:48:40
@kamushamus: Ebben mit nem értesz? Számtalan eset lehet, ahol kevés a bemondás. Biztosítás, adóügyek, kivezetés a raktárkészletből.
LOL
IkeaWazz 2010.04.27 19:03:50
@kamushamus: Figyu, ha jól rémlik, a fő célom az egésszel az volt, hogy jobban figyeljenek oda a megőrzőkre, pl tegyenek oda egy nyomorult kamerát, nézzék át a security policy-t.
Holisvan nekem ebben 2 forint hasznom is?

(Ps: Illetve ez nem teljesen igaz. Valahol egy erős sorry-t vártam volna a vezetés részéről, de le sem sz.rták. Csoda hogy fikázom???)
Share | Miközben szerte a világon a napokban ünneplik a Föld Napját, gondolam, stílusosan ma egy rendhagyó poszttal jelentkezem. Jöjjön az IKEA-sztori második része, azon belül is a feketeleves... ami a húúú, "sose gondoltam volna, pedig olyan szépszál…..
Brutális biztonsági rést fedezett fel naiv függönyvásárló az IKEA-ban, miután laptopját a bútoráruház értékmegörzőjébe helyezte végső nyugalomra. Mire visszaért, a gépet simán elvitték előle. Kiderült ugyanis, hogy a gyerekmegőrző személyzete mesterkóddal gyakorlatilag…..
IkeaWazz 2010.03.18 19:47:36
@lüke: Úgyhíjják termékfigyelő :) Beizzítva a lopás óta, emailt küld adott szavak előfordulásakor. (x)
IkeaWazz 2010.03.19 07:51:46
@pattila: Na akkor ennyit a "hagyd a kocsiban" kórusról :)

Az meg megint csak az okostojás kategória nekem, aki azt mondja, hogy irány haza, lepakol, vissza.
Egyrészt akkor az este 6-ból 9-10 lesz, amit gyermekkel az ember már nem játszik el, másrészt innen üdvözlöm azokat, akik minden percüket megtervezik kb 2 hétre előre. Nekik gondolom már hétfőn megvan a jövő keddi bevásárlás fejben, akkor otthon hagyják a kocsit is (mert mi van, ha ellopják), és gyalog, minden személyes papír, telefon, pénz, stb nélkül (mert mi van, ha kilopják a zsebből) mennek nagybevásárolni. Vagy "b" verzió, hogy jó Homáros szokás szerint mindenkinél okosabbak, ügyesebbek :)
IkeaWazz 2010.03.19 09:12:56
@Don Bandi: Ez a majom sejti így utólag, hogy nem volt olyan tökéletes, mint Te lettél volna, mindazonáltal éppen azért rinyál, hogy az olyan majmok, akik nem olyan tökéletesek, mint Te, esetleg ne járjanak úgy, mint ez a majom. (Ahogy persze T sohasem jársz...)

Tudom, hogy a kamera nem csodaszer, de ezt az 1 bites sittes nem biztos, hogy tudja, és inkább átsétál a Sugárba, vagy az Árkádba lopni - ha ott nincs kamera a pofájában.