Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hilus

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem mintha semmi alapja ne lenne annak, amit Kósa mondott. De ilyet akkor sem mondunk, mert nagyon hamar önbeteljesítő próféciává válhat. „Úgy tűnik az átadás-átvétel alapján, hogy a közvetlen államcsőd elkerülése a cél jelenleg, szűk esélyünk van arra, hogy…..
hilus 2010.06.04 16:07:52
@Mind1:

Btk. 270. § Aki közveszély színhelyén nagy nyilvánosság előtt olyan valótlan tényt – vagy való tényt oly módon elferdítve – állít vagy híresztel, amely alkalmas az emberek nagyobb csoportjában zavar vagy nyugtalanság keltésére, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

A bűncselekményt csak közveszély színhelyén – olyan helyzet, amikor nem meghatározott személyt vagy anyagi javakat fenyeget a sérelem bekövetkezésének reális lehetősége – nagy nyilvánosság előtt lehet elkövetni.

Szerintetek? Kosa megvalositotta a tenyallast?
Gábor tulajdonképpen olcsón megúszta, csak egy üveg parfüm tűnt el a feladott bőröndjéből, de bármennyire is megszokott, tökéletesen érthető és jogos a felháborodása. Kedves Homár, ha már a Budapest Airport válaszra sem méltat, akkor legalább szolgáljon tanulságul a…..
hilus 2010.03.18 13:22:07
Az en tortenetem:
Ferihegy 2-n adtam fel a csomagom, szamzarral bezarva, mire Brusszelben megerkezett az egesz szamzar ki volt szakitva a borondbol. Persze semmi ertekeset nem talaltak benne... de a borondot tonkretettek. En is irtam a Budapest Airportnak es a Celebinek is - es az en esetember, ez par levelvaltas utan kiderult - a BA volt az en gepem csonagjait rakodo emberekert feleos ceg (ez valtozo, gepfuggo, azt mondtak). Viszont reklamalni a szallito repulogep tarsasagnal kell, mivel az utazo azzal all szerzodesben. Ezt meg is tettem az esetemben a Brussels Airlines-nal, ahol a budapesti iroda fokepviseloje szemlyesen felhivott es elnezest kert a kellemetlensegert, valamint elmondta, hogy o maga soha nem utazik feladott csomaggal, mert ez kivedhetetlen... (egyebkent a ceg ilyenkor - a repteren felvett jegyzokonyv alapjan) megteriti a karodat. Egyebkent azt is elmeselte nekem, hogy kamerakat szereltek be a repter rakodo teruletere, epp ezert a borondok felnyitasat mar a gep raktereben vegzik, ahol ugye nincsenek kamerak - sokszor elore megjelolik atvilagitas utan azokat a borondoket, amien valami izgit veltek latni a monitoron, es aztan a tars kesobb a gepben kinyitja - feltori.

A baratnom egy het kulonbseggel ugyanigy jart ugyanezen utvonalon.

A karterites termeszetesen mit sem javit a Ferihegyen kialakult helyzeten es a megitelesunkon. Ezt a BA-nak is probaltam elmagyarazni... En sokat utazom, de meg soha nem fordult elo, hogy bantottak volna a feladott csomagom mashol - akar Azsiaban, Amerikaban, Afrikaban, de Europaban sem - csak Budapesten.

Holnap megyek Ryanair-rel....:)de nem Pestrol..
hilus 2010.03.18 13:58:28
@Cuncimokus:

Egyebkent a Budapest Airport is "javasolta" nekem a valaszleveleben, hogy ha biztonsagban akarom tudni a borondomet, legkozelebb foliaztassam be -sokezer forintert. Hat nagyon felhaborodtam ezen a hozzaallason. Tan a foliazobizniszt elosegitendo lopkodjak meg a csomagjainkat a tisztelt munkatarsak???

Tenyleg, repteri rakodomunkas nem olvassa esetleg ezt a blogot? Tipp? Jo tanacs? :)
hilus 2010.03.18 16:26:50
@astor12:

mar bocs, de ez hulyeseg, a velem es ismeroseimmel megesett incidensek mind Ferihegy 2-n, az "elit" terminalon tortentek. Engem az 1-en meg peldaul nem loptak meg, de mast igen, ugyhogy egykutya.