Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bicsfukker

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudtuk eldönteni, hogy az alábbi poszt esettanulmány vagy direkt társkereső hirdetés, mindenesetre közöljük, mert mi ilyen jók vagyunk. A főszereplő srác bevállal egy külföldi csajt, és szakít korábbi barátnőjével, de a távolság győz, és puszta e-mailezés szintjére…..
Néhány óra alatt, körülbelül,2000 teljesen különbözőember látogatta meg az odldalt, hozzá tenném hogy teljesen ismeretlen egynapos oldalvolt.Az oldal letöltések 3000-3500 körül alakultak. Az oldalra egy számlálót is kipakoltam, volt amikor akár 50 ember is egyszerre jelen volt…..
Nos, hát érdekes dolgok derültek ki, több ezer embert képes voltam lekötni, egy ilyen primitív témával, néhány óra alatt. Látják hölgyeim és Uraim ez az internet!Remélem már önök is rájöttek hogy ez az egész egy megrendezett dolog volt, igaz csak én tudtam róla, kíváncsi…..
Vezetőket is keresünk, ha úgy gondolod képes vagy kiálni az Elsőzőkért akkor jelentkezz e-mailban, hogy te is szerkesztő, harcos lehess! Ez egy hagyomány, mellyet megpróbálnak kiírtani!Egy játék volt, deEz most már nem játék!Szent Háború!Kérem kedves olavsó, és harcos! Ez…..
Bicsfukker 2009.10.24 18:16:19
@elsozes: Amcsi hagyomány jellemző -_-
@nadivereb: Teljesen egyetértek, főleg a tanácsokban!
Bicsfukker 2009.10.24 17:12:07
@elsozes: Hát ez aztán hatalmas probléma hogy kisbetűvel írtam, hogy elsőzők -_- Egyébként normális vagy, miről beszélsz? Társadalmi réteg, szép hagyomány? TE JÓ ÉG! Maximum egy tucat kis taknyosról van szó akiknek valamiért örömet okoz "elsőzni". Figyelj már oda miket írsz. Egyébként szánalmas egy banda.
András küldte nekem ezt a linket. Azt már én is tapasztalhattam, hogy ez a játék szenny, de ez még engem is meglepett  ..
Több mint egy éve már, hogy kiderült az igen csúnya igazság a Dark Vampires-ról. Mai napig nem bírom felfogni, hogy hogyan lehetséges az, hogy egy már alapjában is ilyen gügye játékot még pluszban lebutítanak. Hihetetlen.Kajzoo linkelt nekem egy viszonylag friss angol beszámolót a…..
Nincs még egy olyan játék, amely ilyen szép Powerpoint grafikákkal dolgozna! Soundtrack: Guano Apes - Lords of the boards Pink Panther ThemeTovábbi információk a videóhoz az otherworld blogon UI: Köszönöm azoknak, akikkel ma(szerda) elvileg találkoztam volna játék ügyben, de még…..
Múltkori felhívásom sikerrel járt, kaptam jó sok képet, ezek közül láthattok itt párat: Extrém tisztelgés Köszönet Lászlónak Mai METRO feladvány: Hány ember egyesült itt? Köszönet Jocinak Ezt a germán harcost elég keményen eltalálták!…..
Sokat nevettünk már magyar szinkronokon, gondolok itt a mesterlövész halálhörgéseire, de elég csak a tegnapi "gázdáám"-ra emlékezni. Eljött az idő, hogy most rajtam lehessen röhögni, ugyanis egy lelkes csapat, aki teljes magyarosítást készít a Doom 3-hoz, felkért,…..
Az eddigi talán legjobb játék, amit bemutattam a sorozatomban, de egy új kitűnő példa, hogy jó pár hihetetlenül hülye ötlet, illetve megoldás, mennyire tönkreteszi a játékélvezetet.Az egészet kb röhejes 3,5 óra alatt lejátszottam, ebből 1 legalább azzal telt, amit majd…..
Valóban, újra megszokott gépem mellett ülök, és már nagyon vártam ezt :)Külföldön jó pár játékot vettem szerintem jó áron, remélem nem kell majd bemutatnom őket.Max Payne 2Doom 3CSI trilógiaCall of Duty expansion pack (united offensive)FahrenheitRainbow 6 LockdownNem a…..
Bicsfukker 2007.08.13 22:52:42
Hiába dicsértem többször az egész EVM koncepciót, ha ilyen röhejes bakikat csinál, nehéz megvédeni...Főleg mert nem ez az első alkalom.A képet "Sinter" küldte nekem, külön köszönet, amiért kiemelte a lényeget :)..
Nos, megtaláltam a beküldőnek az e-mailjét, és írtam neki.Úgyhogy most már tényleg vége! :)A videóban sajnos nem lehetett túl jól elolvasni pár szöveget, ezért mindenképpen ajánlom, hogy töltsétek le a képeket.Páran panaszkodtak, hogy nem kommentáltam a videóban. Ha jobban…..