Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EasYKilleR

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Pár napja nem írtam a blogom mert nem voltam gépközelben.Sok dolog történ velem azóta ezek közül most párat meg említek: -Voltam a városban-Új telót rendeltemJoo napok voltak veletek :) ♥♥♥..
Yeee. Végre megvan milyen telefont veszek. Nemsokára meg is jön postán. :D Nokia 5800 XPress Music. Akit érdekel itt van róla egy Link: ITT..
Ma reggel jobb lábbal keltem.Elég jól indult ez a nap.Aztán pár haver el rontotta. xDTovábra is a nap nagy részét zenehallgatással töltöm.Amúgy semmi különös eddig, majd később még dobok egy postot.Üdv.: ılıılı κЯł$z ılıılı..
Sziasztok!A chatbox-ot eltávolítottam az oldalról,mivel többszöri figyelmeztetés ellenére sem votlatok hajlandók abbahagyni a nevemben való írkálást!Aki becsületesen használta a chatboxot köszönje meg a sok kedves hülyegyereknek!..
EasYKilleR 2010.05.09 15:18:52
@Vegita: én sem XD a neved alapján kérdezek vmit. Dragonballos vagy?
EasYKilleR 2010.05.09 15:19:23
@PONT: ja bocs én wrathe cn vok csak máshogy belépve
Megint egy kis retrós játék. Mielőtt valaki megint azzal jönne, hogy "régi játékot mit szekálok", az tartsa meg magának, mert fogalma sincs a régi játékokról.     Az Abandonia honlapján található egy írásos beszámoló a játékról. Letöltési linkkel…..
EasYKilleR 2010.03.19 16:06:23
EasYKilleR 2010.03.19 16:10:08
Sajnálom freddyt hogy ilyenkkel kell játszania :D

(remélem nem baj hogy reklámozok de a nevem mellé nem tudtam kirakni a blogom címét. Kérlek titeket nézzetek fel a blogunkra amit haverommal csináltam:
peswhulyesegei.blog.hu örülnék ha legalább egy kicsit felnéznétek. Ha netán felnéztek a blogra akkor elmondom új vagyok még a blogolásban legyetek elnézőek:D)
és PONT