Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HHugo

42 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Trosits Balázs Bicikliztem 2018.09.20 22:31:46
Egy szép tavaszi napon úgy gondoltam, elugrok jegyet venni az Üllői útra. A félreértések elkerülése végett, futballmeccsre, bár nem hiszem, hogy az Üllő utat olvasva más jutna az ember eszébe. Nem siettem sehová, biciklire pattantam.  Kényelmesen átkerekeztem a járókelőket kerülgetve a Szabadság…..
Trosits Balázs Poszeidón temploma 2017.11.28 12:07:22
Minden generációnak adatik egy rocksztár, akinek tragikus halála megdöbbenti a rajongókat, felkorbácsolja az indulatokat, különös értelmet ad a dalszövegeknek, ezren millióféleképpen reagálnak, akár napról-napra változtatva véleményüket, az adott pillanatnak, érzéseknek megfelelően. Élt és alkotott…..
Trosits Balázs Tündér 2017.07.17 17:24:06
Üres folyosón bolyongó, kopott fiatal lélek, Keresi az útját, ki végett, miért légyen? Fájdalom, könnyek és szorongás mögötte, Ismeretlen, csendes vibrálás előtte.   Áll a folyosó végén valaki, valaki, Akinek szemét innen nem olvashatja ki. Áll a folyosó végén, kérdőn és némán, Hősünk…..
Ma kb. ezer év után elkeveredtem a Mányoki útra az uszodába, ahol a tervezett penzum után a szaunában üldögéltem, amikor is egy végtelenül nyugodtan, székely dialektusban beszélő úriember hangját hallottam meg a közlekedő térből. "A végére lelassultam, görcsöt fogott a lábam. Ha ez a Szent-Anna tó…..
Trosits Balázs Budapest szép 2016.12.30 11:43:51
Felébredsz, majd azzal a lendülettel a szemedbe nyúlsz, és miközben kilépsz az ágyhoz képest hideg parkettára, fájdalmadban a szemedet dörzsölöd. Még mindig a szemedet dörzsölve, félig vakon belerúgsz az ágy szélébe, amitől úgy sajog a lábujjad, hogy rögtön le akarsz ülni, de az ágy szélére ülve…..
Trosits Balázs Az érzés 2016.06.15 14:48:54
Amikor kiderült, hogy Axl Rose lesz az ACDC énekese, tömegesen váltották vissza belépőiket egyik-másik országban. Kezelhetetlen, hisztis, nincs már semmi hangja, minek jön ide? Legrosszabb esetben, egy óvatlan pillanatban még a végén leszúrja egy arra járó részeg böllér. Nekem egy másodpercig nem…..
Pár éve egy Westend-padon töltött fél óra döbbentett rá, milyen szórakoztató tud lenni, ha semmi mást nem csinál az ember az előtte elhaladó tömeg alapos szemügyre vételezésén kívül. Mindenki szerepet játszik, vagy a betölteni vágyott, vagy a már betöltött státusznak megfelelő keretek között…..
Trosits Balázs Téli tó 2016.05.02 09:56:12
Szépalma ..
2016. március 13., Csóványos ..
Csóványos felé haladtomban Kis csapat hóvirágba botlottam. ..
Korábbi "Kommenttipszmiksz" c. bejegyzésemhez egy illusztráció..
Trosits Balázs A videotékás 2016.03.08 08:29:18
Kisgyerekként rengeteg foglalkozásról álmodik az ember, hetente változik, mi akar lenni, ha nagy lesz. Van, aki kamionsofőr,hogy vezethesse azt a kisgyerekként hatalmasnak tűnő monstrumot, van, aki tűzoltó, hogy embereket menthessen ki égő házakból, van, aki állatorvos. hogy segíthessen Buksi…..
Trosits Balázs Kommenttipszmiksz 2016.02.18 08:28:55
Van újabban egy remek, magamat legalábbis nagyon jól elszórakoztató játékom: elolvasom bármelyik online hírportál valamelyik cikkét, majd a végére érve megtippelem, hányadik kommentnél mennek le a netezők kutyába, hogy politikai hovatartozástól függően a net által nyújtott lehető legprimitívebb…..
Trosits Balázs Surranó 2016.01.07 09:22:14
Fáról lógó cipők, valaha valaki Döntött, bakancsát fára rakja ki..
2015. december 29. délelőtt..
Trosits Balázs Csatt 2015.12.16 09:56:34
Vége egy viszonylag stresszes napnak, elhagyom az irodát. Kilépek a hidegbe. Fáradt vagyok, de az elfogyasztott kávéktól valahol mélyen a mellkasomban a szívem üti a tamtamot. Állok a metrón, egybeolvadok a tömeggel, bár közeledik a karácsony, de mosolynak nyoma sincs, fáradt…..
Tinipár ér a mozgólépcsőre, látszik, hogy első randi, a témákból MÁR kifogytak, a smárolásnál MÉG nem tartanak, fel kéne jutni a felszínre. Sajnos jön most 20 másodperc, amikor kötött pályán mozognak. A lány előkapja a telefonját, veszettül nyomkodja, a srác nem látja…..
  Fiú:     Hát, tudod, én csak…ilyen...ilyen különleges könyveket olvasok… Lány:  Tényleg? Fiú:     Igen, ilyen…sport, focis…meg serlokkhómsz… Lány:   Olyan okos vagy!! Csók a lépcső aljáig...
Trosits Balázs Sosevolt 2015.01.20 12:14:33
Nem láttam, de hiányzik Nem szóltam, de visszhangzik Nem gyulladt, de világlik Nem lesz meg mi hibádzik.  ..