Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Heresy Hunter

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zaftos könyvreklámot kanyarított Fiala és Vitray köré a Vasárnapi Blikk: a betelefonálókat rendszeresen kikapcsoló rádiós szerint az ismert tévés még úgy is a Kádár-korszak egyik legismertebb médiasztárja tudott lenni, hogy '56-ban disszidált (csak meggondolta magát…..
Gyerekszoba Rémálom a kiságyban 2011.02.17 16:18:00
Ki ne akarna Freddy Kruegerrel álmodni? Mondhatnám, álmaink netovábbja, hogy Freddy az ágyunkban landoljon. Vagy bármely más horrorfigura akár, amely lélekemelőként pihengethetne a gyerek mellett, hogy szépeket álmodjon és nyugodtan, békésen aludjon.Ezért tehát pompás ötlet…..
Ezt ha látom, akkor is nehezen hiszem el, annyira szürreális eseménysorról lesz most szó, amelynek egyébként Az ódis volt szemtanúja és osztja most meg veletek a történetet. De onnantól kezdve, hogy egy szélvédőt ököllel be lehet ütni, már ezen sem kéne csodálkoznom. Azt…..
Heresy Hunter 2010.12.01 16:45:26
@Behajtó70: teljesen ledöbbentem, amikor legelőször találkoztam ezzel a jelenséggel, nem értettem, mit csordogál a barom az esti dugóban a Hungárián... Ez az a típus, amelyik tök lassan indul meg, amikor elindul előtte a kocsisor, és akkor is lemarad tőlük (a lámpákról nem is beszélve, mikor próbálnál gyorsan átjutni, az meg előtted piszmog).
Most már ha ilyen van előttem, inkább a lassabban haladó sávba megyek, mert még az sem idegesít annyira, mint az ilyen csordogálás. (A legjobb, hogy az ilyen észre sem veszi, milyen idegesítően közlekedik...)
Heresy Hunter 2010.12.01 16:51:24
@phaszfej: Én is be szoktam engedni, aki jönni akar, és tényleg megköszönik. Előzékenynek lenni jó.
 Az Echo TV Civil Akadémia című műsorában éppen egy zsidó ember beszélt a zsidó kultúráról, és viszonyáról az adott nemzeti kultúrákhoz. Ez jó, mert nyithat a jobboldal, viszont amiről beszélt, az annak ellenére nem jó, hogy minden szavában igazat mondott a meghívott…..
Heresy Hunter 2010.06.27 23:20:59
@kapitalista: Így van, akit utálunk, az a zsidó.
Heresy Hunter 2010.06.28 17:50:09
@Megfigyelo:

"Híresek lesznek utódaik a nemzetek közt, és ivadékaik a népek között. Bárki látja őket, fölismeri, hogy ezt a népet megáldotta az Úr." (Ézsaiás 61,9)
Heresy Hunter 2010.06.28 17:50:24
@pappito: Isten arra választotta ki a zsidókat, hogy megismertesse magát rajtuk keresztül az emberiséggel. Hogy egyáltalán hallhatunk ma Istenről, azt a zsidóknak köszönhetjük.
Azt is fel kéne fognia ennek a sok álkeresztény hőbörgő nagyokosnak, hogy nem jó dolog Istennel rosszban lenni, márpedig mit várhat az, aki az Ő népét gyalázza?

A 129. Zsoltár szerint pl.: "Megszégyenülnek, meghátrálnak majd Sion gyűlölői mind." Vagy az Ábrahámnak tett ígéret szerint: "Megáldom a téged áldókat, s megátkozom a téged gyalázókat. Általad nyer áldást a föld minden nemzetsége." (1Móz 12,3)

Vagy bele kéne olvasniuk kicsit Ezékiel, Jeremiás vagy Ézsaiás próféták könyveibe, vagy ha jobban tetszik, a Róma 11-et is megpróbálhatják értelmezni - nekem csak az jön ki, hogy Istennek terve van a zsidókkal, és véghez is viszi.
Kedves Blog! Hosszú hetekig egyfolytában hőemelkedésem volt, estére pedig mindig 38 fok fölé csúszott a lázam. Eleinte nem sokat törődtem vele, de egyre fáradékonyabb lettem, nem tudtam koncentrálni rendesen, a munkámat sem tudtam a kellő módon végezni,ezért nagy nehezen…..
Heresy Hunter 2010.06.13 10:14:28
@fourgee: "Például az antiszemitizmus kiváltói sem zsidók, hanem magukat zsidó származásúnak valló, de nem a zsidó vallás és erkölcs szerint élő emberek."

Elmész te a büdös picsába.
A protestáns lelkészek nagy része házas, mégis jóval gyakoribb náluk a pedofília, mint a katolikusoknál. Nem a cölibátus eltörlése vagy a még „toleránsabb” politika a megfelelő válasz: éppen ellenkezőleg! (Fotó: Gary Rivett/ABC News) A Vatikán botrányoktól…..
Heresy Hunter 2010.03.22 10:32:27
Aki csodálkozik rajta, hogy miért van ennyi aberrált állat a katolikus egyházban, az olvasgassa például a II. Vatikáni Zsinat "szent liturgiáról" szóló "konstitúcióját", és meg fogja érteni: www.katolikus.hu/zsinat/zs_01.html
Normális ember ilyet még rövidtávon se bírna ki.

Egy cölibátiust, Mária-imádást, szent liturgiát, misézést, zsolozsmázást, szentáldozást, szenteltvizezést, oltáriszentség-imádást, szentgyónást stb-stb propagáló vadkatolikustól pedig megkérdezném, hogy mégis hol ír ilyenről a Biblia? Mert akárhogy is olvasom, mindig az jön ki, hogy hókuszpókuszokkal, bocs, rituálékkal nem lehet eljutni Istenhez, sőt, egyenesen tilos az ilyesmi. De biztos csak én vagyok ilyen egyszerű és földhözragadt, úghogy örülnék egy értelmes cáfolatnak.
Tisztelt Üzemeltetők! Hetek óta rágódom azon, hogy történetemet, kálváriámat nyilvánosság elé tárjam-e, azt megosszam-e másokkal. Végül - végső elkeseredésemben - úgy döntöttem, hogy szélesebb közönség elé viszem megaláztatásom történetét, azzal a szándékkal,…..
Heresy Hunter 2010.03.18 11:31:58
@Reggie: Azért ez nagyon érdekes: ha valaki nem karlendítve köszön, akkor már nem is magyar? Tudod, a nagyanyám idejében a közvélemény kiket utált még a zsidóknál is jobban? A nyilasokat, bizony. Jól alátámasztod, hogy miért.
Heresy Hunter 2010.03.18 13:34:27
@orient: nézzük csak a posztot:

"egy budapesti karitatív szervezetnél dolgoztam a közelmúltig. Igazából egy "kisegyházról" van szó, és annak teljhatalmú uráról. Éppen ez jelenti a fő problémát, hiszen az egyszemélyi vezető felett már csak a Teremtő áll, csak Neki tudok panaszkodni.

Az egyszemélyi vezető országosan ismert ember, rendszeresen feltűnik a képernyőkön. Valamikor jókor volt jó helyen, s emiatt hatalmas kapcsolati tőkéje van a befolyással bíró emberek körében. Többet nem kívánok róla elmondani, de annyit megjegyeznék, hogy a politika jobb oldalán nagyon nem szeretik őt, bizonyos magyargyűlölő kijelentései miatt. "

Melyik kisegyház tart fenn karitatív szervezetet? Pl az Üdvhadsereg - de nekik nincs ismert vezetőjük. Krisnások is jótékonykodnak - de nem használnak keresztet. Hitgyülinek nincsenek szociális intézményei. Aki kicsit is képben van a szociális szakmát illetőleg, hamar levágja, kiről van szó.

Mellesleg újabb clue-t fedeztem fel a posztban: a szerzője "magyargyűlölő kijelentéseket" emleget. Na, kiknek is a szavajárása ez?
Ha tényleg igaz a sztori, és tényleg kivágták a pofát, akkor egyértelmű, hogy miért történt; nem fognak nyilast melengetni a keblükön. Gondolom.