Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BGabor

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a SyFy elindította a Defiance című sorozatot 2013-ban, egy nagy halom pénzt költöttek rá első körben. 100 milliót. A SyFy anyacége, az NBCUniversal nem az a cég, ahol az ekkora összegeket csak úgy hajigálják ki az ablakon (nem mintha lenne bármilyen cég, ahol szarnak 100…..
Mert ha néznének, a CBS nyári nagy eventsorozata láttán azonnal szétszaggatnának mindenkit, akinek ehhez köze van, legalábbis ha olyan komolyan vették volna a sorozatot, mint az amerikai kritikusok akik tulajdonképpen felkoncolták az agyatlan nyári thrillert, amiben az a legjobb, hogy…..
Appdroid Instagram 2012.04.03 19:20:00
Ezt is megértük, elért hozzánk is a hipster-effekt-cunami! Nem tudom, mit lehetne igazából elmondani a műfajteremtőről, amit még nem tud eleve mindenki. Éveket kellett rá várni, szó szerint - aztán majd döntse el mindenki, hogy megérte-e. Ami tuti: a grafikus felület szép,…..
Ezt sem gondoltam volna (minden évben így kezdtem vajon - nem nézem vissza), hogy ezt is megéljük. A napokban sikerült a blognak betölteni az ötödik születésnapját. Azóta már fogalmam nincs, hogy milyen napon sikerült megírni az első bejegyzéseket, amik pont _olyanok_ voltak.…..
BGabor 2011.11.01 10:49:48
A főműsoridős sorozatok jelenlegi doyenje, a Helyszínelők azóta van szarban, mióta Will Petersen lelépett, és az eredeti szereplőgárdából csak három arc maradt a sorozatban. Hiába hozták be Laurence Fishburne-t a szériába, nem sikerült a korábban húszmilliósra is felkúszó…..
Megkerültek az eléggé népszerűnek bizonyult nyereményjátékunk győztesei, akiknek a nevét a feltett kérdésekre adható helyes válaszok közzététele után találhatjátok meg. Minden nyertest emailben is tájékoztattunk arról hogyan veheti át a jól megérdemelt Élőhalottak…..
comment:com Hírek kávé mellé 2011.04.18 09:30:00
AJ Cook két éves szerződést írt alá a Gyilkos elmékhez, és már az idei évadzáróban is látható lesz. Örülünk, Vincent.Donald Trump viszont nem hosszabbította meg The Apprentice című műsorának szerződését az NBC-vel, mert még mindig nem tett le arról, hogy jelölteti magát…..
Újabb hollywoodi filmes nagymenő vált kis képernyőre: Oliver Stone az F/X-nek készít egy drámai sorozatot, ami természetesen összeesküvéses lesz. Egy Darkhorse nevű nagyon titkos szervezetről szó majd, ami ügyfelei érdekét kiszolgáló, hamis hírekkel látja el a világ nagy…..
Appdroid Ezermester rovat: Dropbox 2011.02.28 10:45:00
(Disclaimer: ez nem egy "hagyományos" teszt lesz, mivel a Dropbox működését három mondatban el lehetne intézni, az összes funkcióval együtt. Ezért inkább leírom, hogy én pontosan milyen helyzetekben mire szoktam használni a kis drágát.) Szóval, ha valaki még nem…..
Hazudtunk, csak 970 milliót, ebből a december egymaga 213 milliót hozott össze. Legalábbis a Forecasting and Analyzing Digital Entertainment elemzőcég adatai és becslései alapján, aminek aztán vagy hiszünk, vagy nem. Toplista is van a legjobban tejelő steames játékokról,…..
BGabor 2011.02.04 17:01:37
@Logan Grimnar: Teljesen egyetértek azzal hogy csak akcióban érdemes vásárolni.
Ha nem nézem az akciókat, hanem teljes árral számolok akkor még esetenként drágábban is jön ki egy-egy game.

@Limrasson: BF BC2-t decemberben vettem meg Steam akcióban kb 10-12 Euróért. A single playert csak kipróbálás szinten nyomtam kb 20 percet, Ezzel szemben a multiba beleöltem kb 40órát 2-2,5 hónap alatt. Telejesen megérte.

most hétvégén a King Arthur 3 euró akciósan ez cirka 810 forint.
Volt nekem egy tévészerelő haverom, ő mesélte, hogy amikor nyugdíjas mamák telefonáltak neki, hogy baj van, Zsoltikám, nagy baj van, akkor tízből kilencszer a következő volt a probléma:A mama kis horgolt csipketerítővel díszítette a tévét - A kis csipketerítőre rárakott egy…..
Véget ért az AMC Rubicon című sorozatának első évada, ami színvonalában legalább olyan magas szintű volt, mint a Mad Men vagy a Breaking Bad, habár akcióban és humorban mindkettőtől elmaradt. Nem is baj ez, persze, miért is lenne, én imádom az olyan lassú, komótosan hömpölygő…..
Take the money and run: a korábban Catch Me címen ismert reality mögött az a Jerry Bruckheimer-Bertram van Munster-Elise Doganieri trió áll, akiknek a The Amazing Race-t köszönhetjük. A sorozatot az ABC rendelte be Bruckheimer cégétől, ami eddig leginkább nyomozós sorozatokra…..
Wonder Woman: az amerikai popkultúra egyik hegyescsöcsű ikonja, Wonder Woman is remake-t kap, az 1975-79 között látott sorozat után a kétezres éveket sem ússzuk meg giccses szuperhősnő nélkül. Ami igazán érdekes a dologban az, hogy a készítő az a David E. Kelley lesz, aki a Boston…..
A többszörös személyiségzavar kedvelt alapanyag Hollywoodban, a Káin ébredésében John Lithgow riogatta az embert a fejében piknikező tömeggel, és persze ott a műfaj nagy klasszikusa, a kismilliószór feldolgozott Dr. Jekyll és Mr. Hyde történet. A színészek imádják az ilyen…..
comment:com Heti premierek 2010.09.13 13:30:00
Na, mától félig-meddig nagyüzem lesz, tessék felkötni a gatyát. Ezen a héten már jönnek vissza a nagyágyúk is, ráadásul tegnap este elköszönt a Hung, a Törtetők és a True Blood is, szóval lesz mit néznünk. Kilenc visszatérő és két újonc ezen a héten, ami persze lófasz a…..
Nem tudom, mi ütött a SyFy vezetőibe, de nem is nagyon érdekel, a lényeg, hogy a tervezett januári visszatérés helyett már október 5-én látható lesz a Caprica első évadának második fele, ennél jobb hírt nem is tudunk mára hirtelen. A korai kezdéssel napot is vált a széria, és…..
Az F/X hálát adhat annak a fejesnek, aki a Sons of Anarchy első évadának gyenge nézettsége ellenére bízott a sorozatban, és addig verte a vasat, míg nagy morogva berendelték a második etapot a motorosbandás-gazemberes sorozatból. A sorozat a harmadik évad nyitányára már…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.06.18 09:30:00
Mark-Paul Gosselaar a Weedsben szerepel majd, ahol elcsavarja Nancy fejét, Tommy Lee rockdobos (Mötley Crüe) meg a Kaliforgiába ugrott be egy cameóra.A Hot in Cleveland című új sitcom (lesz kritika) a TV Land történetének legsikeresebb műsora lett a premier 4,8 milliós…..
A kanadaiak kezdenek feljönni rendesen. A Flashpoint is egy tisztességesen összerakott krimi, a Durham County egy kifejezetten jól sikerült pszichothriller, a Border izgalmas lett, a The Bridge meg valahol mindezek fölé került a szókimondásával és abszolút bátor…..
Minden évben készülnek megkérdőjelezhető hitelességű statisztikák a világ legnézettebb sorozatairól, melyekkel nekem csak annyi a bajom, hogy India és Kína nézettségi adatai konkrétan nem szerepelnek benne, így a jóég tudja, melyik helyi szappant nézik nagyságrendekkel többen,…..
Mármint az első olyan kép, amin nem zombik láthatók, hanem a főszereplő, Rick Grimes. Rick egy rendőr, aki kómájából ébredve egy zombikkal teli világban találja magát, és elindul megkeresni a családját. A szerepben Andrew Lincoln látható majd, a sorozat októberben érkezik,…..
BGabor 2010.06.16 14:46:48
@Mikor Sodrócki: inkább komolyabb hangvételű a képregények alapján, bár csak az első pár számot futottam át.