Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csengö barack

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múltkori posztom után, amiben az elmúlt évtizedek éttermi, piacos képeiből válogattam párat a Fortepan iszonyú jó gyűjteményéből, megjelent az oldalon még egy hatalmas adag új kép, tele hangulatos fotókkal, amik közül rengeteg az evés, az iskolai menza, otthoni főzés,…..
Áron Úszni tudni kell! 2012.03.12 11:12:00
Párbeszéd Áron és Óvónéni között: - Te tudsz úszni, Áron? - Ó, pejsze, hogy tudok! Még apánál is sokkal jobban... - Igen? - Igen. Mejt apa nem tud úszni, csa folyóban meg állóvízben. De én még óceánban is tudok! - Értem. És anya tud úszni? - Igen, anya is tud óceánban…..
csengö barack 2012.03.22 06:55:09
@Zsibrák: Kedves ZSIBRÁK.
kívételesen pontosan tudom mit beszélek. Unokám 4 éves korától járt logopédushoz Tegnap volt 5 éves és bizony most kezd teljes biztonsággal-javítás nélkül-helyesen beszélni Igaz,hogy ez fizetős foglalkozás volt,és nem az amit ingyen 5 éves kortól megkap az óvodában
Intelligens ember nem lép fel támadóan akkor,ha nem is akarják bántani Semmi rossz szándékom nem volt a megjegyzéssel Most viszont azért a tudomására hoznám,hogy nem a kegyed bájos fenekéből kel ki a nap
  A BKV már nem hitelképes. Ha nem talál hamarosan a bűnös város megoldást a helyzetére, ha nem sikerül hihető lefaragási tervet tenni a kormány asztalára, egy szép napon az egész utazóközönség kiesik a város félbetört csuklósbuszának oldalán, s az aztán tényleg fájni…..
Gasztroszex Marcsi és a Csokigyár 2011.12.03 08:00:00
Marcsi csak úgy élvezi a várost, elvégre van egy szabad napja. Hívja is rég nem látott barátnőjét, a Zsédát, akit egy ízlésesen begördülő taxin érkeztet. Nyakába is veszi a két csajszi a várost, amolyan nyújorkiasan. De nem, ez nem New York, hanem csak az Andrássy, így a mi…..
Minden szülő életében nehéz pillanat, amikor el kell árulnia, hogy nem a Mikulás/Nyuszi/Jézuska hozza az ajándékot. Nekem ehhez idén még az is hozzájött, hogy be kellett ismernem: a "macskakapu" kifejezést én találtam ki és valójában nem a kis állatok használják.…..
Varánusz Még adót, még! 2011.09.24 04:02:24
Tovább folytatódik a kormány gazdaságpolitikai gegparádéja. A Nemzeti Mazochizmus Rendszere hű kárdereinek köszönhetően épül tovább, pedig ami ebből következik annál csak egy kínosabb dolgot ismerek: azt, mikor Clinton bevallotta a népnek, hogy bőrtrombitán fújatta Maúnika…..
Na ez a kemény: a Sopron Bank két olyan italautomatát állított fel Budapesten, amibe vagy dobsz pénzt, vagy nem. A félliteres ásványvíz ötven forintba kerül, ha a felső négy gomb valamelyikét nyomjuk meg, és ingyen van, ha az alsó négyet. Ránk van bízva, értitek. Alapvetően…..
Nem is olyan rég röppentette fel a hírt a Semmelweis Egyetem, hogy új kórházi tömb épül a Ludovika térnél. Az egyetem sajtósaitól semmit nem tudtam meg, azt mondták, még korai beszélni róla, semmi sem biztos - így azt is csak tippelgetni lehetett, mit építenek és minek helyére.…..
Árverési rekord született a héten a magyarországi műtárgypiacon: Robert Mapplethorpe Lófej című fotográfiáját 4,4 millió forinton ütötték le a Biksady Galéria aukcióján. A 40x42 centiméteres, a művész által dedikált 1982-es zselatinos ezüst vintázs kópia kikiáltási ára…..
Az időjárás-jelentés nálunk már régóta az erotikáról szól, már rég nem a csapadék meg a celsius a fontos, hanem, hogy legalább egy dekoltázsnyi öröm jusson nekünk két hidegfront között. A Tv2 pár éve ide-oda ültette a bemondónőket derékig sliccelt szoknyában, persze…..
A Negyedik Köztársaság mozgalom aktivistái a fülkeforradalom egy éves évfordulóján bűnbánó telefonfülkéket találtak Budapest belvárosában a Nagykörúton, az Andrássy úton és a Bajcsy-Zsilinszky úton.   A szabadkozó telefonfülkék efféle…..
csengö barack 2011.04.28 08:36:44
A Horváth Mihály téri templom mellett volt a József Telefonközpont. 1910-16 között épült fel, ez volt a második telefonközpont Budapesten. A vasbeton építészet egyik remekművét Ray Rezső tervezte. A Magyar Építőművészetben így írtak az új házról 1917-ben: "A…..
Remek posztot kaptam Styxx-től, aki a Final24 és Zoltán atya kalandjai mellett mostanában a Srbjába írogat az Új Primitivizmusról. Profi bloggerrel van dolgunk, vagyis nekem semmi más szerepem sincs, mint hogy felkonferáljam remek szösszenetét Dalmáciából:   GICCS 2.0…..
csengö barack 2010.10.26 20:47:08
@Iridium: Mi lenne belül?Világító sodrófa műanyag kagyló-kínai-egy két kis művirág,műanyag csipketerítőn
"Most a tüntetésen a szerencsésen születők voltak ott. Az a 92%, az összes otthon születettből, mert nálunk sincs rosszabb arány, mint bárhol másutt. Rengetegen voltak, azt néztem, te jóisten, ennyi gyerek született már otthon, szinte egy egész falu. Jelenlétükkel…..
Bár már néhány blog felkapta a szarozós TASZ videót, a Zugügyvéd is kiposztolja, főként, hogy először ez a blog kezdett foglakozni az üggyel, és a Zugügyvéd, mint védő is érintett. Íme a felülvizsgálati kérelem: A Magyar Köztársaság Legfelsőbb Bírósága részére a…..
csengö barack 2010.05.13 19:50:27
Ki gondolta volna, hogy még mindig minden reklám hazudik? Az Ofotért például nem adott 87%-os kedvezménnyel szemüveget, pedig azt ígérték:Ofotért akciót láttam a tv-ben: "Annyi százalék kedvezmény, ahány éves vagy". Tavaly volt egy hasonló akciójuk, 87 éves nagyim ki…..
Kedves Olvasóink ! A Történelem Mindenkinek szerzői ez úton kívánnak minden olvasónknak Kellemes Húsvéti Ünnepeket. A húsvéti készülődés (kinek munka, kinek szünet) valamennyiünknek, szerzőknek és olvasóknak is egyéb ünnepköri foglalatosságokkal jár. Ezért történelmi…..