Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gaiushun (törölt)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  20 évet a 20 évért! - hirdeti a Jobbik szlogenje. A párt szerint minden politikust felelősség terhel az elmúlt két évtizedben történtekért, ígéretük szerint a Jobbik kormányra kerülését követően az első intézkedésük az ő felelősségre vonásuk lesz, húsz…..
gaiushun (törölt) 2010.03.29 12:54:15
@volánrulz:
Az a probléma, kedves barátom, hogy 2003-ban még szolgálta "jó pénzért" a "szoclib"-eket, mostmeg 20 évet akar kiosztani azoknak. Szóval fogod ?
De még mondok pár problémát:

börtönbe akarjátok csukni a drogosokat - marcsis volt a szóvivőtök
buziztok - meleget nyalogat ugyancsak a szóvivőtök
rendért kiabáltok - terroristákat véd Morvai
kommunistáztok - van már 2 volt MSZMP-s miniszterjelöltetek
ráadásul mélykeresztények vagytok - te meg itt "kurvaisten"-ezel :-)))

Szóval, dereng ?? :-))
gaiushun (törölt) 2010.03.29 13:03:07
@antiszemita_tapasz:
Talán a terroristát lehetne cáfolni, mert még nem itélték el, de ölég gyenge cáfolat lenne így is
gaiushun (törölt) 2010.03.29 13:31:11
@expansiv:

Először is, bazd meg te,jogász úr,nem őriztünk együtt libát
Egyébként pedig, ne uszítson azok ellen akikből egykor élt, még akkor sem, ha szakértőként tette. Ne okádjon vért az elmúlt 8 év kiszolgálóira, amikor ő is köztük volt, mert véletlenül (pl. előkerül a doksi) saját magát is lehányja.
w Multiplayer 2010.03.26 06:00:00
Eddig a két új erő mutatkozott be az MTV interjúsorozatában. A köztévé kezdeményezése egyébként megérdemli a biccentést, annál többet csak azért nem, mert ez volna a default elvileg. Kockázatos riporteri feladat, és ahhoz képest eddig egészen ügyesen teljesítették. A…..
Kedvelem a Jobbikot. Ilyen rekeszizom szaggató kampányunk nem volt még talán soha. Ezt nekik, és a jelöltjeiknek köszönhetjük. Ezért kacagás közbeni erőlködéstől pókhálósra repedt retinánkat fordítsuk az ég felé, és rebegjünk hálaimát a magasságosnak a…..
gaiushun (törölt) 2010.03.25 10:28:49
@LuiKang: A jobbikfunok pusztán tudatlanok, jó hát nem olvasnak eleget, de a vezéreid szimplán hazudnak, kedves barátom.
De szivesen felvilágosítalak, reménykedve, hátha kicsit oszlik a homály. Magyarországon a multik abszolúte és fajlagosan is többet adóznak, mégegyszer, hogy megjegyezd, többet adóznak mint a magyar tulajdonú válallatok.
A multik kb 2 és félszer fizetnek több adót és járulékot egy alkalmazottra vetítve, mint a nem multik. Többek között azért, mert az átlagos nettó bér (hozzáteszem, a hivatalos!)közel duplája a magyar tulajdonú vállalatoknál dolgozók bérénél. Na és miért, többek között azért, mert náluk az adóelkerülés kevésbé jellemző, mint a magyar tulajdonú vállalkozásoknál. Az adókedvezmény a társasági adó és iparűzési adó esetében jellemző, amely az össz adóbevétel töredéke.
Ha jelentkezne egy magyar vállalkozó, mint ahogy nem jelentkezik, aki mondjuk 10 milliárdot fektetne be, amivel létrehozna párezer munkahelyet, hidd ell, ő is kapna támogatást, mint ahogy uniós forrásból egy leszakadt régióban bárki beruház nagyon sokszáz milliót, akár a beruházás felét hozzáteszi az EU és a magyar költségvetés társfinanszírozásban.
Szóval, vágod ??
Nem hittem, hogy Király András, lemondott Jobbik szóvivő füvezős és melegfelvonuláson bulizós képeit fokozni lehetne. Ahogy azonban a kuruc.infón megpróbálja maszatolni a kimagyarázhatatlant; az megfizethetetlen, bár a kuruc.info stílusa is felejthetetlen.Kuruc.info: A…..
gaiushun (törölt) 2010.03.23 09:47:06
@levi009: Tudtad, hogy a beteges homofóbok igen jelentős része látens meleg? Szóval mikor outcome-olsz, baby ?
gaiushun (törölt) 2010.03.23 10:23:27
@levi009: Óh, nem kedves barátom, nem erről van szó. Csak arra gondoltam, nem szükséges ezzel az agresszióval takarni még magad előtt is a nemi orientációdat, heteróként simán elfogadnám, hogy a fiúkat szereted. Biztos megtalálnád a lelki harmóniádat, ha nem kellene hazudnod sem magadnak sem a külvilágnak.
  Posta Imre lélekbúvár, a Köztársasági Őrezred volt pszichológusa március 16-i blogbejegyzésével médiatörténeti léptékű hőstettet hajtott végre. A Kuruc-kompatibilis szaftos zsidózásnak ma már az utcai tömegsport hungarista hipp-hipp hurrájaként önmagában aligha…..
gaiushun (törölt) 2010.03.18 06:49:00
@vérlázító32: Kedves Barátom ! Abban egészen biztos vagy, hogy te nem vagy zsidó? A definíciód alapján erre elég kicsi az esély, mint ahogy majdnem biztos, hogy van benned cigány és szláv vér is. Mi értelme van enneK ? És akiben keverednek ezek a gének az nagyon gáz? És mi legyen velük? Menjenek el ? De akkor ki marad itt ? Ez a gondolatmenet nagyon beteg, Milyen trauma érhetett gyerekkorodban? Nem szerettek eléggé ? Lehet, segítséget kellene kérned. Üdv
ps: én sem tudok zsidó, cigány, szláv, stb. felmenőimről, de ez így együtt valszeg az vagyok, legalábbis neked mindenképpen
gaiushun (törölt) 2010.03.19 13:17:27
@kackia: Ijesztő vagy. Ijesztőbb, mint a baltaarcú bakancsosok. Mert látszólag írástudó vagy, persze ez nem jelenti, hogy képes vagy gondolkodni is. Sőt. Isten ne adja, hogy bármiféle hatalom kerüljön a kezedbe. Vagy valami hasonlóéba.
gaiushun (törölt) 2010.03.19 14:04:12
@Alfőmérnök: Én nem találtam sose ijesztőnek Konrádot. Az lehet, hogy jelentős íróként van súlya a szavának, de ez nem támasztja alá, hogy lenne bármilyen hatalma. Az hogy zsidó, az a zsidó témájú összeseküvés elméletek híveinek számít. Persze lehet összeesküvés elméleteket gyártani, hogy a zsidó imperialista nagytőke helyi szellemei helytartója, de ezekben nem hiszek, ugyanis ezek az elméletek túlságosan leegyszerűsítik a válaszokat, ami csak a szellemileg rest embereket elégít ki, hogy finoman fogalmazzak,tunyává tesz. A jó tollú író megírja, a valamiért frusztrált, de nem túlságosan okos megjegyzi ennek a tizedét, mivel frusztrált és buta is egyszerre,de ugyanakkor megokosodva érzi magát, tenni akar, mivel nincsenek cizellált eszközei, agresszív lesz.

Apropó, most olvastam a francia kisérletről, a kisérletben résztvevő emberek 80%-a simán megölné embertársát, ha érzi maga mögött a támogatást....

Szóval érted, hogy mi az ijesztő??

Utánanéztem, hogy hogyan került szóba a neve. Nem tudom, hol nyilatkozta azt, amit, meghogy tényleg ezt mondta-e. Akár mondta, akár nem, én eddig úgy tudtam, hogy a genetikai keveredés éppenhogy jótékony hatással van az egyénre és társadalomra, ezzel szemben a zárt közösségben született gyerekek között nagyobb arányban vannak sérültek. Tehát valami nekem itt nem stimmel..