Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hugolb

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, Lehet! Nem hittem volna 4 nappal ezelőtt, hogy minden lista állni fog. De áll, és most sem hiszem el. Tegnap Celldömölkön, az egész város LMP volt. Négy kitelepülés, 16 aktivista, végigplakátolt város. Két nap alatt 200 szelvény. Ma reggel, Dunaújvárosban 732 KC volt, a…..
Az utolsó erőinket is mozgósítjuk. A központi kampánystáb emberei is segítenek Sárváron, Orosházán és Pásztón. Éppen rakják össze a csomagokat. Dorosz lenyúlta az összes még elérhető szórólapot (nem maradt sok :) ), erre az EON egy LMP logós pléddel válaszolt. 1 LMP…..
hugolb 2010.03.18 00:55:02
@DjKaller: köszi! a listában reménykedtem, de jó lenne, ha Málovics Gyuri nevét is olvashatnám a szavazólapon. Akkor az 2 x lenne az LMP-nek:-)
A szélerőművekkel teljesen egyetértek veled. Én is szeretném, ha kinéznék az ablakon és egy ilyen gyönyörűséget látnék, ami az egész falumnak energiát ad.
Egyébként az újrahasznosítással, az energiatakarékoskodással rengeteget el tudna érni ez az ország. Nem is kellene új erőmű szerintem. Meg kell tanítani az embereket takarékoskodni...
hugolb 2010.03.18 08:15:22
@The General: Wow! Ez jó hír!!! Köszi szépen, bezöldítetted a szürke hétköznapom:-)