Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borsznob

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miki 2013-ban költözött Luxemburgba, két évvel később szintén ottani magyarokkal alapítottak egy zenekart. Történetük azt bizonyítja, hogyan lehet megpróbálni megőrizni (és a helyivel ötvözni) a magyar kultúrát az országtól sok száz kilométerre élve is...
borsznob 2020.02.11 23:53:34
@Csodabogár: Ma már 5 év után lehet kérni. De luxemburgi nyelvből nyelvvizsgát kell tenni :)
Sokszor a vonatok, buszok tetején utazó tömegekről szóló képek ugranak be nekünk, ha az indiai közösségi közlekedésről hallunk. De úgy néz ki ez a kép már a múlté! Hipermodern high-tech buszokat állított forgalomba nemrég az SVLL Connect, amivel forradalmasítaná az indiai…..
Észrevettem valahol Pesten tömegközlekedve az Andrássy Egyetemnek (teljes nevén Andrássy Gyula Budapesti Német Nyelvű Egyetem) a reklámját, miszerint "Wir machen Sie fit für Europa!", azaz ők felkészítenek engem Európára. Ez amúgy az egyetem hivatalos mottója. Pff. Hát, ha ők…..
Belsőség Rúgkapál még! 2010.11.04 06:18:00
Az Év Motorja üvölt benne, hétsebességes DSG váltója van, 7,2 alatt van százon és a VW legolcsóbb márkája gyártja. Jó? Nem. Vélemények az azonos című írásunkról...
borsznob 2010.11.05 11:30:03
@KuKori: az biztosan a kikapcsológomb, az én autómban is pont ott van, és ha pár másodpercig nyomod, kikapcsol. Ilyenkor folyamatosan villog a jele a műszerfalon, hogy emlékeztessen a nagyobb kockázatra.
@F/: Nagyobb sebesség mellett sem kapcsol vissza a használati utasítás szerint.