Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mihálykirály

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lanyok Japanban Yokohama 2010.07.02 07:45:00
Június végén került megrendezésre Yokohamában egy kerámiás konferencia, amit kiegészítettünk Barbival egy kis városnézéssel. Rengeteg a látványosság és mindez elég kis területen. Talán nem is véletlen, hogy Yokohama a második legsűrűbben lakott város Japánban…..
A gaijin-ok (ejtsd gájdzsin) a japánban élő külföldiek, szó szerinti értelemben idegenek, kivülállók. Azaz mi. Személyes tapasztalatok hijján rengeteget beszélgettünk külföldi pajtásainkkal a témáról, hogy is miként is alakulnak a szerelmi szálak a felkelő nap országában.…..
Idén második alkalommal szerveztek Tsukubatól nem messze katonai rendezvényt, ahol  részt vettek Japán katonai alakulatai is, ők bemutatót tartottak a felszerelésükről, ejtőernyőztek, mi pedig kézifegyvereket vehettünk a kezünkbe, beöltözhettünk és végül, de nem utolsó…..
Lanyok Japanban Kyotoban 2010.03.25 15:54:00
Szóval, mint az előző postban szó volt róla, a hosszú hétvégén Kyoto-ba mentünk (a hétfő is munkaszüneti nap volt Japánban). 2 napot töltöttünk ott, szombat hajnali 4:30-kor indultunk, és a dugók miatt délután 3-ra érkeztünk meg (a japán vezetési stílus azt hiszem egy…..
Az újdonsült ismerőseink meghívtak minket karaoke-zni a Rainbow nevű szórakozóhelyre. Ez merőben eltér a hazai verziótól (persze itt ne az Alibire tessék gondolni). Összesen 20 kicsi terem van, ahol egy-egy baráti társaság elkülönítve…..
úgy érzem mindenképpen érdemes néhány sort megemlíteni. Azt hittem a turistakönyvekből és Stubi élményeiből már kimeríthetetlenül sokat tanultam ezekről. A legkommerszebb WC-n is van hőmérsékletszabályzós ülésmelegítő, „ilyen-olyan” spriccelős/öblítős…..
Asakusa:                                                                                  …..
Lassan tobb mint egy het eltelt, es mar mindenki szolt hogy inditsunk valami blogot, ugyhogy ime. Nem igerjuk, hogy naponta frissul, sot! :) Mivel folyton tortenik valami es csinalunk valamit, gyorsan telik az ido. De kezdjuk az elejen. Vasarnap indultunk, magyar ido szerint 11:40-kor ment a…..