Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jeremias

11 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly januárban írtunk egy nagyon vicces esetről, amikor is Csenki Attila a Best magazin egyik újságírójának kamuzott saját magáról, USA-ban élő ikertestvérről meg hasonlókról, a hetilap meg nem nem ellenőrizte le az infót, és lehozta a bődületes baromságokat az…..
starcraft2 Béta 2010.05.24 19:43:00
Na ki kér bétát?Aki először ír hozászolást ehez bejegyzéshez kap egy beta kulcsote-mailodat is írd le!..
Jeremias 2010.05.25 20:43:32
BajszosErik feladja a leckét a mikroközösségek szélsőséges humorát kedvelőknek. Képvicce egyfelől szerintem szinte megoldhatatlan, aki viszont mégis képes arra, hogy megfejtse, azzal villáminterjút szeretnék csinálni. Úgyhogy pályázat: a megfejtést nem árulom el, óra indul,…..
Jeremias 2010.05.06 09:57:41
Mivel nincs ma patch, és különben is múlt héten már mindent elmondtam róla, ami fontos lehet. Szóval a reggeli Myst láda nyitogatás közben - ami ugye csodásan nem volt az inboxba, újabb nexonfail - folytattam egy érdekes beszélgetést pár sráccal, illetve azt hittem, hogy srácok.…..
Tegnap sikeresen megérkezett az új content update az Us verzióban. Bekerült a Kill Creek nevű map, több NX/GP item, javítottakaz ui-n és sok-sok minden máson is. Talán az új map a leginkább várva várt content újdonság. Sok jót egyenlőre nem olvastam róla, de szép, nagy és…..
Hát igen....mit is mondhatnék ? Tegnap meghoztam egy döntést, ami sokak számára biztos nem volt szimpatikus és nem is lesz az. Sőt az indokait is nehéz megérteni egy rajtam kivül álló személynek. Muszáj volt ennek ellenére, mert a játék nyújtotta kikapcsolódás örömét elvette…..
Tegnap azt hiszem egész CA pályafutásom leghajmeresztőbb problémájával szembesültem. Hackerek márpedig nincsenek, véli egy klántársam. Najó kicsit belemagyarázok és ferdítem, amit mond, de szerinte én csak hackerrel játszom ő meg alig lát. Végülis elég érdekes, minden…..
A nexon amerikában egy kis kérdez felelek topicot nyított, ahol is kérdéseket várnak majd adnak is egy részükre. Múlt héten elhintették a pornép között, hogy havonta 1 új mappel, 1-1 nx/gp fegyóval, és 1-1 nx/gp tárggyal szeretnék színesíteni a júzerek életét.  Tegnap…..
Tegnap kicsit szomorú voltam az új eventeket látva, mert hát nx pisztoly kell hozzá meg 100 kill ( kicsit sokalltam ) de a Myst-N case azért izgatott egy kicsit. Délutánra el is döntöttük, hogy veszünk fegyvert mert csak 2000 NX 1 hónapra és kb 30.000 Nx-et ért a 14 Case a…..
Ismét eltelt egy hét és ismét kapunk valami fincsit és vonzót a Nexon részéről, mi júzerek. Ezen a héten nincs új map ( szerencsére ) van viszont a H&K-t ( Heckler & Koch német fegyvergyártó cég ) népszerűsítő event. Az általuk gyártott fegyverek vásárlásákor…..
Mikor Decemberben elkezdtem játszani, szinte azonnal a hadnagyi rang elérését tűztem ki célul. Akkoriban nagyon távolinak tűnt, és valóban távol is volt. Napi 1000 xp-vel 1 évig tartott volna, szerencsére voltam elég kocka és sikerült átlag napi 4000 xp-vel 3 hónap alatt elérnem.…..
Ezzel a címmel írtam heti rendszerességgel az amerikai verzióban már fellelhető újításokról, most mégis teszek egy kis kítérőt és röviden bemutatom a szerver adatbank költözés hatásait. Ami miatt 36 órát keresztül remegett 1 millió júzer szerte európában és fél…..
A Nexonnál egyértelműen a mocsok befedését nem pedig eltakarítást tűzték ki célul az idei tavaszra. 2010.02.10-dike óta a játékban észrevehetően nőtt a lag, a disconnectek száma.....mindez egy olyan újítás szövödményeként ami nekünk játékosoknak nem is volt fontos. A…..