Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZéZolika

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zimány Lindát kikezdték:    Danikát megkezdték: ..
ZéZolika 2010.04.25 14:28:04
2010 első igazi Kettőnégy adása mégpedig a Fonogram díjas The Idoru zenekarral. Mesélnek arról, hogy mikor is veszejtette el eszét Szalkai Tibor zenekarvezető-gitáros, miért történtek náluk tagcserék és arról hogyan is mulatnak valójában. Pár The Grenma tag, rajongó és…..
Az dél-afganisztáni Marjah tartományban állomásozó amerikai katonák furcsa módját választották a tálibok elűzésének a környékről. Óriási hangerővel játszanak nekik rockot és metált az autóikról, ami állítólag még kilométerekkel távolabb is zavaróan hallatszik. A…..
"Úgy tűnik, megtaláltuk a tökéletes társat Vörös Attila személyében." - mondta Jeff Loomis, a Nevermore gitárosa a Lángoló Gitárok egyik szerkesztőjének, Sixxnek egy interjú alkalmával (a beszélgetést a New Noise magazin második számában lehet majd olvasni). Loomis…..
...akkor mi eddig minden körülmények között az Operában voltunk! Különlegesen megbecsült tisztelettel és izgalommal vegyített szerelemmel köszöntjük újra kedves nézőinket a Kettőnégy megújult oldalán negyedik évadunk hajnalán. Szilveszter óta folyamatosan csak henyéltünk,…..
A Stooges 62 éves énekese egy elrontott kísérlet után döntött úgy, hogy befejezi azt a több évtizede űzött szokását, hogy a színpadról beugrik a közönségbe. Történt ugyanis, hogy a New York-i Carnegie Hallban az emberek nem kapták el a punkikont, ő pedig a földön landolt.…..
A Plastic Bitch nemrég új taggal bővült Horváth Tamás személyében, aki a gitározás mellett vokálozik is, így neki köszönhetően már a koncerteken teltebb, súlyosabb hangzás várható a csapattól Azt azonban, hogy mennyire befolyásolja majd ez a változás a Plastic Bitch…..