Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zöld Amelie

4 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ádám nyomában Első, technikai 2010.03.17 22:21:16
Nem volt könnyű összedobni ezt a blogot így, lekorlátozott nettel... Pedig amúgy egészen felhasználóbarát, ilyen egyszerű és hatékonyan kezelhető felülettel még nem találkoztam.Na, de térjünk a lényegre...
Hogy láthassuk, mi mindenbôl áll össze a magyar fejekben az, hogy "mediterrán", a következôt szeretném kérni tôled: Írj kommentbe egy szót, ami építészetileg vagy lakberendezési szempontból - de lehet ez egy színvilág, egy anyag is -  eszedbe jut, ha meghallod azt…..
Zöld Amelie 2010.10.06 19:30:27
Kedves Gyerekek! Vigyétek el a Mamát, Papát biciklizni, és mondjátok meg nekik, hogy ma már az oviban a bicikli a menő, úgyhogy holnap ne kocsival vigyenek Titeket!Dévényi tibi bácsi sem teljesíthetné jobban három kívánságotokat. Mi rajta vagyunk.…..
Ezt sem gondoltam volna 2007 szeptemberében, amikor négy kocka és egy butus szőke főszereplésével debütált a The Big Bang Theory azaz Agymenők című sorozat a CBS műsorán. Bevallom töredelmesen, hogy a Fotelpatkányok című rádióműsorban még ki is röhögtem a sorozatban…..
"Jaj, komolyan engem, pedig csak az önkormányzatba ugrottam ki ügyet intézni?" - kérdezte a csinos hölgy, amikor megállítottam, hogy szeretném lefotózni - Hát persze; micsoda jó példa arra, hogy az idősebb korosztály is sikkesen tudja használni a kerékpárt, mint a…..
Zöld Amelie 2010.03.23 23:21:18
Na szóval, átgondoltam a viselkedésedet. Meg kell hogy mondjam, így utólag igazat adok neked, és belátom, hogy van abban ráció, amit csinálsz. Tudniillik. Vannak szempontok, az egyik például, hogy türelmetlen vagyok (meg egyedül), meg telik-múlik az idő stb. Meg vannak olyanok is,…..
Ádám, te címeres ökör, te! Hát hol vagy már?! Mit csinálsz? Mi tart ilyen sokáig??? Jaj, csak azt ne mondd, hogy fontosabb dolgod van, mert én megőrülök! Fogadjunk, hogy szöszmötölsz a mindennapjaiddal... azt hiszed, majd csak úgy az öledbe esek, mint a sült galamb?! Ez nem így…..
Ádám nyomában Bevezető 2010.03.17 22:25:10
Egy, a budapesti agglomerációban élő egyetemista lány vagyok. Kicsit zöld, kicsit Amelie-s beütéssel. Várom Ádámot, de addig is, amíg nem ismerem meg, itt üzenek neki, mert sok mondanivalóm van a számára, és nem akarom, hogy elvesszen.Egy másik blogomban kezdtem el hozzá írni, de…..