Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TKB

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
DJ-k blogja DJX 700 Upgrade tippek 2011.01.02 13:49:00
Minap találtam egy komoly, hasznosnak tűnő oldalt, ahol azegyik legelterjedtebb keverőhöz, a Behringer DJX 700-hoz találunk részletes leírásokat/útmutatókat, miként "javíthatunk" rajta. Úgy érzem megérdemli az oldal, hogy én is továbbterjesszem. Respect a szerkesztőnek!…..
DJ-k blogja Reloop RMP 3 2010.02.25 21:39:00
Minap meglátogattam a Zaj DJ áruházat, hogy kipróbáljam a Pioneer CMX 3000-ret (azzal szemezgetek ugyanis, mint jövendőbeli CD playa), sajna próbadarab nem volt, de ha már arra jártam, gondoltam kipróbálom a Reloop legkomolyabb lejátszóját. Az üzletben volt fekete és fehér színű…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.04.07 15:07:00
Voltak már mélypontjai a blognak. A Football Generation körüli hercehurca, mikor nem ment a videókészítés technikai gondok miatt, mikor hülye youtube miatt nem lehetett órákig megnézni a videókat, pedig megígértem... De a tegnapi volt aztán az armageddon...Ne tudjátok meg, milyen…..
Valami új divat készülődik, vagy csak a vevőkör bővítésére választotta az üzlet ezt a megoldást, mindenesetre nekünk kifejezetten tetszik a glóriás női arc és a a csókos szájú, felemás ujjas póló párosítása. Azért arra felhívnánk a figyelmet, hogy Mária valójában…..
TKB 2008.03.04 16:29:47
Dániel kicsit kiakadt, hogy karácsony este gyermeke kezei között hullott apró darabokra a 15 ezer forintos vidámparkos játék. Így a távolból nem igazán lehet megállapítani, hogy mi okozhatta az anomáliát, az mindenesetre vicces, hogy legközelebb majd inkább a Tescóban vesz egy…..
TKB 2008.01.04 16:15:24
T.M@H!
A levelet nem jackyll irta,o csak a szerkeszto aki betette a levelet!
Es nyissatok ki,mert mar varom hogy kint fagyoskodhassak,egy ropogos szep uj vevovel a kezemben:)
Ti letöltenétek innen zabad zoftvert?Köszönet OsconnakDe ha már itt vagyok, kedves WoWRazorWoW (aki profil szerint magyar), mit szándékozott  mondani nekem az "Eight legged freaks" videómnál és miért magával beszélget?..
TKB 2007.12.28 22:19:33
Talán a takarékosságukról és bélbe töltött sertésszármazékaikról ismert svábok ihlették a Homár nyeles szemének látókörébe került legfrissebb vírusmarketinges reklámfilmet. A Budapest Bank egyszerûségében is végtelenül gusztustalan klipjében ugyanis a kiszámíthatatlan,…..
TKB 2007.12.19 17:14:46
1.
Az alábbi jelentet a mai napon sikerült lefotóznunk szokásos bevásárlásunk alatt, helyszín: Cora, Budakalász. A halas akvárium csurig! A kérdés csak az, hogy mi lesz szegényekkel karácsonyig (az még pont egy hónap!). A kép jobb alsó sarkán már háton úszó példányt is…..
Távirányítós autók és hajók helyett mennyivel viccesebb, amikor repülőket irányíthatunk. Vagy űrhajósokat. A Robocopter 79 dollárba kerül.Via GeekAlerts, via tothbenedek..
Tegnap kaptam egy e-mailt TKB-től, hogy próbáljam ki a következőt: Inditsd el a telpitest,majd probalj kilepni.Kilepes elott olvasd el az uzenetet!:)Eddig nem tettem ilyet, mert eszem ágába nem juthatott egy ilyen szenzációs játék telepítésének a megszakítása, de most kipróbáltam.…..