Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zubov68

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véget értek a világbajnokságok, kiderült, válogatottjaink milyen csoportokba kerülnek a 2011-es tornákon. Mindhárom korosztályban ezüstérmet szereztünk, ezért csak egy erősebb csoportellenfelünk lesz, amelyek eggyel fentebbről érkeznel. Persze ez egyáltalán nem ilyen egyszerű.…..
Kercsó Árpád lett a vezetőedzője az újonnan megalakult ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémiának, amely nemcsak a meglévő fehérvári jégcsarnokban, hanem a tervek szerint egy új edzőpályán is fogadná a 12 évesnél idősebb gyerekeket, tudósít az MTI Ocskay Gábor…..
zubov68 2010.03.29 18:02:40
@csaboti:
Igen! A kérdéseim zömére már megkaptam a választ egy későbbi cikkben fent.
A kérdéseket nem azoknak játékosoknak kell feltenni akik befutottak, hanem azoknak a gyerekeknek akik még idő előtt el lettek tanácsolva. Akiket a Kercsó megfélemlített. Azzal az állításoddal pedig egyetértek, hogy nem lesz mindenkiből válogatott csak azert mert az apja annyira akarja.Éppen ezért féltem azokat a gyerekeket akik csak hobbiból, szeretetből járnak hokizni nem azért mert élsportolók akarnak lenni. Hova járnak azután? Ki fog velük foglalkoni? Hol? Csak profisport létezik ebben az országban? Mi lesz a tömegsporttal?
zubov68 2010.03.29 20:03:33
@kapusLaci:
Hát úgy kb. 2003 óta élek viszonylag közel a jégpályához amióta az én fiam is kezde a hokit.
Sok olyan tornát láttam már(utánpótlás)szupermini, mini, előkészítő, kölyök, ahol csapatunk az aktuális Kercsó-féle csapattal ütközött meg. Nem kevés sírós gyerek arcot láttam mecs után és közben a pályán vagy az öltöző folyosón. Sajnos névszerint nem ismertem a játékosait.Szerintem nem ügyetlen játékosokkal üvöltözött minősíthetetlen hangnemben.Bennem ezek a "találkozások" maradtak meg.Én nem érzem magam egy lágyszívű szülőnek,de ez még nekem is sok volt. Úgy gondolom egy gyerektől nem várható el az mint egy felnőtt játékostól. A fegyelemre szükség van ezt elismerem de azért ezek mégis csak gyerekek.Remélem összekapja magát!
Hatalmas küzdelemben húzta be a bajnoki címhez szükséges negyedik győzelmet a Sapa Fehérvár AV19. Az OB I.-döntő első három összecsapásán nagy volt a különbség a címvédő és a kihívó Dab.Docler között, elsőre 7-0-ra, másodjára 7-2-re, harmadjára 9-4-re győztek…..
zubov68 2010.03.26 12:02:54
A www.nol.hu/sport lapon id. Ocskay Gábor nyilatkozik a bajnoki döntőről, a világbajnoki esélyeinkről.
A hétfői napra a klubbot érintő új hírek bejelentését tervezi.