Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flaci

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Először azt hittem, vicc" - írta Orcla a pecalistára, pedig nem, ott főzik a csizmás bajai fószerek az egyik fajtát a pénztárak mögött, a szegedi atyafiak meg a hűtőpult táján passzírozzák a tiszai alaplevet. A Homár ipari kémei szerint a hipermarketlánc fogja pacra…..
Flaci 2009.08.18 13:28:23
@Mu Deng: ez az. Mindegyik fikázza a Tecsót, hogy így rossz úgy rossz, azt végül mindig tele van az áruház, és terjeszkedni is megéri nekik.
Flaci 2009.08.18 13:36:48
@jpmjpm: Nem érted b.+, hogy nincs benne tartósítószer. Azért friss. Egy hétig jó. Olvasd el a kommenteket. Szerinted a friss zacskós tej is friss?
Lószart nincs benne tartósítószer 3 nap és dobhatod ki
Arra gondoltam, hogy mivel a héten van a blog indulásának féléves évfordulója, a szokásos heti összefoglaló helyett kanyarítok egy féléves áttekintést. Imhol terül el: Az öt év - öt nyelv célja Meglehetősen beszédes cím, különösebb magyarázat talán nem is szükséges…..
A Viasat továbbra is számít a magyar sorozatfüggő társadalomra, és a Halottnak a csók után egy újabb sorozatnak is itt, a neten keres címet, éljen a webkettes életérzés. Adott egy középiskolás amerikaifutball-csapatról, annak játékosairól és edzőjéről, no meg az egész…..
Flaci 2009.02.26 16:29:03
Flaci 2009.02.26 16:30:35
Sok mindent láttunk már a Fókuszban az évek során, de ez a két nappal ezelőtti riportjuk valahogy kimelkedik a többi közül. A csajom szerint már-már olyan, mintha élőszereplős South Parkot nézne ez ember, pedig csak a Zámbó családról szól, akik a csepeli munkásotthonban adtak…..
'Nagy az isten állatkertje és alacsony a kerítés'-témában most a román Országos Audiovizuális Tanácsnak (CNA) sikerült nagyot alkotnia. Figyelmeztetésben részesítették ugyanis a Minimax rajzfilmadó román nyelvű változatát, mivel illetlennek minősítették a Magyar népmesék…..
Levélírónk története, mintegy hét évvel ezelőtti esetet ír le, de úgy tűnik nagyon is élénken él az emlékezetében, mert nagyon érzékletesen meséli el a hátborzongató balesetet, így az erre érzékenyek inkább ne olvassák. Remélhetőleg a száguldozók is visszavesznek majd,…..
A Velvet talált rá erre a pöpec kis videóra, amiben Nagy Feró kartárs holtrészegen küldi el a Hal a tortán teljes stábját meg a műsorban résztvevő celebeket a halál faszára. "Nem vagyok én kurva!", mondja a nemzet egykori csótánya. Nem a fenét, Feró, nem a fenét. ..
Kérem szépen, a Comedy Central lendülete a webkettő irányába nem csökken, sőt, ő is beszálltak a "nép hangja számít" nevű társasjátékba, ami mostanában a kertévék kreatívjainak fontosabb kelléke, mint a Rolex óra meg a kokócsík a titkárnő seggén. Az RTL a…..
Most viccen kívül meg vagyunk rendülve. Az Unilever pályázatot hirdetett, miszerint az olvasók csináljanak magukról fotót reggelizés közben úgy, hogy a képen szerepeljen 2 darab margarinos doboz is. Nézzék végig a képeket, amik igazán megrendítő szögből mutatják…..
A Homár a kurucinfón sem találhatott volna jobb kurvaanyázni valót, mint amit nusss küldött Fvanciahonból. A parasztvakításáról híres párizsi übersznobáruház, a Lafayette ügyfélszolgálatán ugyanis azért nem adtak neki törzsvásárlói kártyát, mert nincs tartózkodási…..
Ló, azaz robogóhalálban siettem haza, ahol már ott vártak a vendégek; 20 perc alatt kellett kaját rittyenteni 3 felnőttnek és 4 kiéhezett óvodásnak. Csak ezzel magyarázható, hogy egy csalafinta asszony jól be tudott ültetetni a brindzás bödönbe a Hold utcai csarnokban, ahol…..
Flaci 2007.07.19 09:14:23
Subba Akár orrba is 2007.06.28 14:02:00
Elérkezett ez a nap is! Felbukkant az első olyan oldal, amiről nem tudjuk megállapítani, hogy szívatás, vagy nem. Teljesen értetlenül állunk Nellyke oldala előtt. Amennyiben ő áll mindemögött, akkor egy imádnivaló teremtés lehet, és már le is foglaltam a…..
Flaci 2007.06.28 16:26:58
Flaci 2007.06.28 17:10:56