Regisztráció Blogot indítok
Adatok
erzatan

17 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bárminemű egyezés a véletlennel, csakis a valóság műve lehet ..
Portrét vállalom készítek bárki aki fizeti árát, nem csak politikusokról, hanem szállodatulajdonosoknak, focistáknak, étteremigazhgatóknek, brókereknak.amit kérek: fénykép róla, visszafelé megy a festmeny.elfogadok Drachmát is erzatan@freemail.hu..
 Hegedűs Orsolya kiállításmegnyitója: Kedves Jelenlévők! Önök egy fikció szereplőivé váltak azáltal, hogy megjelentek ezen a megnyitón. Lássuk, mibe csöppentek bele. A kiállítást jegyző festő Latan Erz (másnéven RZ, vagy Erzatan) egy jelenleg is íródó online…..
 ..
 ..
 ..
Udo megmongya A Völgyhídember 2010.03.22 00:17:00
Tessék, ha már a bocsoknak megígértem: A Nagy Hídépítő vs. a Nagy Árokásó. Ti mivel egészítenétek ki a listát? Ígérem, a legjobbakat beleírom... Katt a képre a nagyobb felbontásért!   ..
Kávézacc Passzolásos korrupció 2010.03.22 15:49:00
Csordultig tele van a magyar média azzal, hogy néhány olyan személy is megkapta a mentelmi jogot és indulhat a képviselő választáson, aki ellen bűnvádi eljárás zajlik. Tudom, sokan vannak, akik erre reflexből rávágják, hogy ez az egész egy nagy,…..
Politikusokrol portret készitek, nagyobb meretekben is vallalom (pl. hazfalak, plafon stb.) Arban megegyezunk, ez fuggo a szinek szamatol .Kiallitasom lesz, bar en nem tudok most ott lenni, a zarounnepsegre "esek" be otthonrok, ha igaz lesz minden:Toldi mozi kavezo, 2010. 24. marcius…..