Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csigab

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán sokan már nem emlékeznek (bevallom, én csak 1-2 éve hallottam róla először), de Morvai Krisztina, a Jobbik Magyarországért Mozgalom EP-képviselője és köztársasági elnök-jelöltje a 90-es években a melegek jogainak egyik magyarországi szószólója volt (ami annak fényében…..
csigab 2010.03.31 10:56:33
@marselluswallace: főleg úgy, hogy a az MTV Reggel c. műsorában ma beismerte, hogy őt semmi nem köti a Jobbikhoz, még csak párttag se(!), ő csak egyszerű jogvédő... Valószínű kiállt a szénája az ELTE-ről és az EP képviselői fizu sokkal többet hoz a konyhára, mint az egyetemi tanári (ami ugyebár nem rossz)...
Kíváncsi lennék hogyan találtak egymásra!
A Jobbik jelenlegi köztársasági elnök-jelöltje egy 2003-as keltezésű dokumentum tanúsága szerint „krízisközpontok kialakításához kapcsolódó szakértői tevékenységéért” 960.000.-Ft-ot kapott az akkori Esélyegyenlőségi Tárca Nélküli Minisztertől. A megbízás…..
Miklós sajnos nem akar biodíszlet lenni, így nem megy el 15 órára a BKV-t vizsgáló bizottság elé, de a böcsületszavára megígérte, hogy az írásban feltett kérdésekre a legőszintébben fog válaszolni, mivel felelős, esküjéhez hű politikusként nem tehet mást ... A nyers…..